Τεχνητό Yo-zuri Wake Bait 3DR
Τεχνητό Yo-zuri Wake Bait 3DR
Τεχνητό Yo-zuri Wake Bait 3DR
Τεχνητό Yo-zuri Wake Bait 3DR
Τεχνητό Yo-zuri Wake Bait 3DR
Τεχνητό Yo-zuri Wake Bait 3DR
Τεχνητό Yo-zuri Wake Bait 3DR
Τεχνητό Yo-zuri Wake Bait 3DR
Τεχνητό Yo-zuri Wake Bait 3DR
Τεχνητό Yo-zuri Wake Bait 3DR
Τεχνητό Yo-zuri Wake Bait 3DR
Τεχνητό Yo-zuri Wake Bait 3DR
Τεχνητό Yo-zuri Wake Bait 3DR
Τεχνητό Yo-zuri Wake Bait 3DR

Τεχνητό Yo-Zuri Wake Bait 3DR

Yo-Zuri
04.0486
Διαθέσιμο
11,00 €
Με ΦΠΑ

Τα Crankbaits είναι τεχνητά δολώματα τα οποία χρησιμοποιούνται κατά κόρων στα γλυκά νερά, για το ψάρεμα των ειδών του Λαβρακιού (Small mouth bass, Large mouth bass).

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα Crankbaits είναι τεχνητά δολώματα τα οποία χρησιμοποιούνται κατά κόρων στα γλυκά νερά, για το ψάρεμα των ειδών του Λαβρακιού (Small mouth bass, Large mouth bass). Τα Crankbaits χαρακτηρίζονται ως σκληρά τεχνητά δολώματα, με πλαστική γλώσσα για να βυθίζονται κάτω από την επιφάνειά του νερού, όταν γίνεται απλή ανάκτησή του.

Χρησιμοποιούνται για να επιτύχουμε συλλήψεις ιδιαίτερα πιεσμένων και πονηρεμένων αλιευμάτων, σε συγκεκριμένο βάθος. Το μήκος και η γωνία κλίσης της πλαστικής γλώσσας είναι οι παράγοντες που θα καθορίσουν την βύθιση. Οι μακρύτερες γλώσσες, με μικρότερη γωνία θα δώσουν μεγαλύτερη βύθιση σε σχέση με κοντές γλώσσες, έχοντας μεγαλύτερη γωνία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς με τα Crankbaits είναι να πραγματοποιήσει βολή και απλώς να κάνει ανάκτηση, σαρώνοντας κατά το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια νερού.

To Wake Bait της Yo-Zuri είναι ένα από τα 13 διαφορετικά τεχνητά δολώματα της σειράς 3DR, στην οποία περιλαμβάνονται τεχνητά δολώματα διαφόρων τύπων βύθισης, βάρους και τύπου κολύμβησης καθιστώντας την ολοκληρωμένη σειρά κι απαραίτητη για ψάρεμα σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Το εύρος των διαφορετικών τύπων δολωμάτων της σειράς 3DR ξεκινούν από Topwater, Pencils και Poppers μέχρι Jerk Baits και βαθύτες Crankbaits. Όλα τα είδη τεχνητών της σειράς 3DR διαθέτουν την, πατενταρισμένη από την Yo-Zuri, τεχνολογία εσωτερικής τρισδιάστατης πρισματικής εκτύπωσης, παράγοντας αληθοφανείς αντανακλάσεις, κινώντας την περιέργεια σε αλιεύματα που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πολύ δύσκολο να πιαστούν.

Η σειρά της Yo-Zuri 3DR Wake Bait έχουν σχεδιαστεί για να κολυμπάνε οριακά κάτω από την επιφάνεια του νερού, αλλά και σε πολύ ρηχά σημεία όπου μπορεί να ενεδρεύουν Σαργοί ή και Λαβράκια. Επίσης έχουν σχεδιαστεί με στρογγυλεμένο, χαμηλού βάρους Crankbait σχεδιασμό, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με Light εξοπλισμό.

Διαθέτουν την τεχνολογία Inner Sheet, η οποία είναι ένα εσωτερικό φύλλο αλουμινίου, το οποίο αντανακλά το εισερχόμενο φως και δημιουργεί ένα ζωντανό και ρεαλιστικό ίχνος μέσα στο νερό. Η τεχνολογία Inner Sheet παράγει τριπλό αποτέλεσμα μέσα στο νερό καθώς αναπαράγει αναλαμπές, ανάλογα με την οπτική γωνία, τροποποιεί το χρώμα του σώματος και δίνει όγκο στο τεχνητό.

Συνιστάται  αργή μεθοδική ανάκτηση με περιστασιακές παύσεις για επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Η ιδιαίτερη wobbling (με τρέμουλο) κίνηση του, έχει αποδειχτεί ότι προκαλεί εκρηκτικές επιθέσεις στην επιφάνεια όπου κινείται.

Κατασκευασμένα με τις παγκοσμίου φήμης ποιοτικές Ιαπωνικές διαδικασίες και υλικά παραγωγής της Yo-Zuri, τα Wake Bait της σειράς Yo-Zuri 3DR είναι διαθέσιμα σε μια σειρά αποδοτικών φυσικών χρωμάτων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Πατενταρισμένη τεχνολογία εσωτερικής τρισδιάστατης πρισματικής εκτύπωσης
  • Σαλαγκές με στρογγυλεμένο σχήμα και επικάλυψη μαύρου νίκελ
  • Ανοιχτή wobbling (με τρέμουλο) κίνηση οριακά κάτω από την επιφάνεια του νερού
  • Σκληρό κι ανθεκτικό ABS υλικό
  • Κατηγορία: Επιφανείας
Κωδικός Μήκος Βάρος Σαλλαγκιά Βάθος Διαθέσιμα Χρώματα
R1313 5 εκ 8,5 γρ #8 15 εκ RGLM, RRT
R1314 7 εκ 16 γρ #4 30 εκ RSM, RGSN, RGLM

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
00002.11 - 20 γρ
5 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας