Θήκη Μηχανισμών Spinning Mustad MRCS01
Θήκη Μηχανισμών Spinning Mustad MRCS01
Θήκη Μηχανισμών Spinning Mustad MRCS01
Θήκη Μηχανισμών Spinning Mustad MRCS01
Θήκη Μηχανισμών Spinning Mustad MRCS01
Θήκη Μηχανισμών Spinning Mustad MRCS01

Θήκη Μηχανισμών Spinning Mustad MRCS01

Mustad
24.0207
Διαθέσιμη
16,00 €
Με ΦΠΑ

Η θήκη μηχανισμών Spinning, Mustad MRCS01 από Neoprene έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους πολύτιμους μηχανισμούς σας κατά την μεταφορά, ή την αποθήκευσή τους.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η θήκη μηχανισμών Spinning, Mustad MRCS01 από Neoprene έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους πολύτιμους μηχανισμούς σας κατά την μεταφορά, ή την αποθήκευσή τους.

Το υλικό κατασκευής τους είναι από πυκνής φυσαλίδας Νεοπρένιο, με πολύ μικρό δείκτη συμπίεσης, συνεπώς με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Ο δείκτης συμπίεσης, μας δείχνει την ικανότητα ενός υλικού να επανέρθει στην αρχική του κατάσταση μετά από παρατεταμένη επιμήκυνση. Όσο μικρότερος είναι ο δείκτης, τόσο μεγαλύτερη η αντοχή του υλικού σε παραμόρφωση, γρατζουνιές, σκισίματα.

Επίσης το υλικό Neoprene είναι μεγάλης αντοχής και δεν αντιδρά με τα λιπαντικά τα οποία χρησιμοποιούνται σε μηχανισμούς ψαρέματος. Επίσης έχει μεγάλη αντοχή σε καιρικά φαινόμενα, τη διάβρωση που προκαλεί το θαλασσινό περιβάλλον, σε ακτίνες UV.

Κωδικός Προϊόντος: MRCS01

Μέγεθος Διαστάσεις
Small 17 x 15 εκ
Medium 21 x 16,5 εκ
Large 23 x 17,5 εκ
4 αντικείμενα
Νέο
023534429727
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας