Διπλής Όψης Θήκη Τεχνητών Pregio

Θήκη Τεχνητών Pregio Διπλής Όψης

Pregio
24.0184
Αυτος ο συνδυασμός δεν είναι διαθέσιμος
5,90 €
Με ΦΠΑ

Διπλής όψης κασετίνες τεχνητών από την Ελληνική εταιρία Pregio.

Κωδικός

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Διπλής όψης κασετίνες τεχνητών από την Ελληνική εταιρία Pregio.

Οι θήκες Pregio είναι ιδανικές για αποθήκευση και μεταφορά των πλάνων, καλαμαριέρων και των τεχνητών σας. Είναι εύχρηστες και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Καθώς είναι διπλής όψης (Reversible) διαθέτουν δύο επίπεδα (πάνω και κάτω) και ανοίγουν και από τις δύο πλευρές.

Τα τεχνητά και οι πλάνοι σας, δεν έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, τα χρώματά τους δεν φθείρονται από χτυπήματα και τα αγκίστρια τους δεν εμπλέκονται μεταξύ τους. Δεδομένου ότι κάθε θυρίδα είναι σε σχήμα Υ, οι σαλλαγκιές ή το εξωτερικό βαρύδι μιας καλαμαριέρας, θα «καθίσουν» στην υποδοχή, προστατεύοντας τα χέρια σας.

Οι θήκες τεχνητών της Pregio διαθέτουν λαβή για εύκολη μεταφορά, ενώ όλες οι κασετίνες σας επιτρέπουν να πλύνετε μέσα σε αυτές τα τεχνητά σας με γλυκό νερό, καθώς διαθέτουν οπές και το νερό θα φύγει από αυτές.

Το πλαστικό που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της θήκης είναι διαφανές, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τι περιέχει χωρίς να την ανοίξετε.

Οι κασετίνες διαθέτουν μία μικρή θυρίδα για αποθήκευση μικρού μεγέθους τεχνητών και μικροαντικειμένων όπως παραμάνες, μολυβοκεφαλές και στριφτάρια.

Κωδικός Διαστάσεις Χωρητικότητα Μήκος Τεχνητών Διάταξη Τεχνητών
21-409 20,5 x 17 x 4,8 εκ 7 θέσεις (4 στη Μπροστινή / 3 στην Πίσω πλευρά) έως και 18,5 εκ Κάθετη
21-408 28,5 x 19 x 5 εκ 14 θέσεις (7 ανά πλευρά) έως και 16 εκ Οριζόντια
21-418 20,5 x 17 x 4,8 εκ  12 θέσεις (6 ανά πλευρά) έως και 13,5 εκ Κάθετη
21-423 17,5 x 10,5 x 3,8 εκ 13 θέσεις (6 στη Μπροστινή / 7 στην Πίσω πλευρά) έως και 8 εκ Οριζόντια
21-424 28,5 x 19 x 5 εκ 9 θέσεις (5 στη Μπροστινή / 4 στην Πίσω πλευρά) έως και 26 εκ Κάθετα
Εxclude
1
0 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας