Κάλυμμα Ultraflex X35 Bezel 20G

Κάλυμμα Ultraflex X35 Bezel 20G

Ultraflex
70.0067
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
29,50 €
Με ΦΠΑ

Το εξάρτημα Ultraflex X35 Bezel είναι ένα κάλυμμα κλωβού, το οποίο τοποθετείται ανάμεσα στο ταμπλό και το τιμόνι.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το εξάρτημα Ultraflex X35 Bezel είναι ένα κάλυμμα κλωβού, το οποίο τοποθετείται ανάμεσα στο ταμπλό και το τιμόνι. Ταιριάζει στους Κλωβούς T71, T72, T73, T74 και άλλους της Ultraflex. Για την τοποθέτηση Κλωβού T71 και Τ72 είναι υποχρεωτικό το εξάρτημα X35 καθώς περιέχει τις βίδες στήριξης του κλωβού.

Μόλις σταθεροποιηθεί ο άξονας, περάστε από μέσα το κάλυμμα, μέχρι να έρθει σε επαφή με το ταμπλό του χειριστηρίου. Στη συνέχεια τοποθετείτε το τιμόνι.

Το κάλυμμα X35 διαθέτει κλίση 20° και συνδυάζεται με όλους τους Κλωβούς Ultraflex, εκτός από τους T67 και T85.

Σε περίπτωση που έχετε στην κατοχή σας το X35 από προηγούμενη τοποθέτηση Κλωβού και είναι σε καλή κατάσταση, δεν απαιτείται εγκατάσταση καινούργιου.

Κωδικός Προϊόντος: 36655C

Κατεβάστε εδώ το Εγχειρίδιο με τις Οδηγίες Τοποθέτησης.

1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας