Τσάντα Γοφού HTO Hip Bag
Τσάντα Γοφού HTO Hip Bag
Τσάντα Γοφού HTO Hip Bag
Τσάντα Γοφού HTO Hip Bag
Τσάντα Γοφού HTO Hip Bag
Τσάντα Γοφού HTO Hip Bag
  • Νέο
Τσάντα Γοφού HTO Hip Bag
Τσάντα Γοφού HTO Hip Bag
Τσάντα Γοφού HTO Hip Bag
Τσάντα Γοφού HTO Hip Bag
Τσάντα Γοφού HTO Hip Bag
Τσάντα Γοφού HTO Hip Bag

Τσάντα Γοφού HTO Hip Bag

HTO
24.0473
Διαθέσιμο
44,90 €
Με ΦΠΑ

Η HTO Hip Bag είναι μια μικρή, αλλά πρακτική τσάντα, για ψαράδες που μετακινούνται συνεχώς. Αν η τεχνική σας δεν απαιτεί να έχετε μαζί σας πολλά τεχνητά, αυτή η τσάντα της HTO είναι τέλεια, ιδιαίτερα αν είστε φίλος του LRF.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η HTO Hip Bag είναι μια μικρή, αλλά πρακτική τσάντα, για ψαράδες που μετακινούνται συνεχώς. Αν η τεχνική σας δεν απαιτεί να έχετε μαζί σας πολλά τεχνητά, αυτή η τσάντα της HTO είναι τέλεια, ιδιαίτερα αν είστε φίλος του LRF. Διαθέτει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε μικρές κασετίνες και αξεσουάρ που μπορεί να χρειαστείτε, για μια σύντομη εξόρμηση στα βράχια. Η HTO Hip Bag είναι ένα σακίδιο… το πήρες και έφυγες.

Η τσάντα ισχίου HTO είναι κατασκευασμένη από σκληρό, αδιάβροχο υλικό 420D Oxford Nylon. Σχεδιασμένη για να περνάει πάνω από τον ώμο σας, διαθέτει μαλακή επένδυση πλάτης και ιμάντα ώμου για άνεση. Οι δακτύλιοι D σε κάθε πλευρά του ιμάντα, είναι εύχρηστοι καθώς επιτρέπουν την τοποθέτηση εργαλείων και αξεσουάρ.

Η κύρια θήκη είναι τοποθετημένη πίσω από το κεντρικό κάλυμμα, το οποίο διαθέτει μια μικρή τσέπη με φερμουάρ. Σηκώνοντας το κάλυμμα, αποκαλύπτεται άλλη μία τσέπη, η οποία ανοίγει με φερμουάρ και η οποία είναι ιδανική για μικρού μεγέθους αξεσουάρ. Διαθέτει επίσης διάφανο φάκελο στο πίσω μέρος για διαχωρισμό του χώρου.

Η βασική θήκη είναι αρκετά μεγάλη για να μεταφέρει μεγαλύτερες κασετίνες τεχνητών και έχει δύο οπές αποστράγγισης στο κάτω μέρος για να επιτρέψει τη διαφυγή νερού και υγρασίας, σε περίπτωση που η τσάντα σας βραχεί, ή όταν βάζετε υγρά κουτιά στην τσάντα. Η βάση της είναι ανθεκτική, αδιάβροχη και διατηρεί την τσάντα σε άριστη κατάσταση.

Ακριβώς πάνω από την κύρια θήκη, η HTO Hip Bag διαθέτει μια έξτρα υποδοχή με φερμουάρ, ιδανική για την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων, όπως τηλέφωνο, χρήματα, κλειδιά, κ.λπ.

Στη μία πλευρά της τσάντας υπάρχει ένας σκόπιμα σχεδιασμένος υφασμάτινος δακτύλιος, με ασφαλές κλείσιμο ταινίας με βέλκρο για την αποθήκευση πένσας, μαχαιριού, ή ψαλιδιού, παρέχοντας γρήγορη πρόσβαση. Η άλλη πλευρά διαθέτει μεγαλύτερου πλάτους υποδοχή, η οποία κλείνει με βέλκρο και κουμπιά για την αποθήκευση αντικειμένων, όπως απόχης, γάντζου, ή μπουκαλιού νερού.

Κωδικός: HLHB

2 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας