Γιλέκο Ψαρέματος Rapala Urban Vest
Γιλέκο Ψαρέματος Rapala Urban Vest
Γιλέκο Ψαρέματος Rapala Urban Vest
Γιλέκο Ψαρέματος Rapala Urban Vest
Γιλέκο Ψαρέματος Rapala Urban Vest
Γιλέκο ψαρέματος Rapala Urban
Γιλέκο Ψαρέματος Rapala Urban Vest
Γιλέκο Ψαρέματος Rapala Urban Vest
Γιλέκο Ψαρέματος Rapala Urban Vest
Γιλέκο Ψαρέματος Rapala Urban Vest
Γιλέκο Ψαρέματος Rapala Urban Vest
Γιλέκο ψαρέματος Rapala Urban

Γιλέκο Ψαρέματος Rapala Urban Vest

Rapala
24.0128
Χωρίς απόθεμα
71,80 €
Με ΦΠΑ

Γιλέκο ψαρέματος με σακίδιο πλάτης από την Rapala.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Γιλέκο ψαρέματος με σακίδιο πλάτης από την Rapala. Το Rapala Urban Vest Pack είναι αυτό που χρειάζεται ο κάθε ψαράς για πολύωρο ψάρεμα το οποίο απαιτεί αρκετές μετακινήσεις.

Το γιλέκο της Rapala διαθέτει μεγάλες μπροστινές τσέπες για να φέρει τις κασετίνες με τα τεχνητά σας, θήκη για πένσα με εύκολο άνοιγμα, ανάστροφη θήκη για κινητό με οθόνη αφής και πρόσθετες τσέπες και υποδοχές για διάφορα αξεσουάρ. Και στις δύο πλευρές του γιλέκου Rapala υπάρχουν σημεία στήριξης καλαμιών.

Το πίσω μέρος είναι ένα σακίδιο πλάτης με δυνατότητα επέκτασης, κατάλληλο για ένα εύκαμπτο δοχείο νερού και υποδοχή για καλάμι.  Εσωτερικά διαθέτει διαπνέον υλικό mesh. Το γιλέκο ρυθμίζεται σε τέσσερα σημεία, ώστε να ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος.

Οι θήκες του γιλέκου Rapala Urban Vest είναι αδιάβροχες, ανθεκτικές και τα φερμουάρ διαθέτουν αντοχή κατά της διάβρωσης από το αλάτι.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Γρήγορης πρόσβασης υποδοχές για πένσες
  • Θήκη κινητού με εύκαμπτο κάλυμμα, συμβατό με οθόνες αφής
  • Με πρόσθετες τσέπες και σημεία στήριξης
  • Θήκη καλαμιού και στις δύο πλευρές
  • Επεκτεινόμενο σακίδιο πλάτης
  • Μπορείτε να προσαρμόσετε θερμός και σωληνάκι για να πίνετε νερό
  • Επένδυση από διαπνέον υλικό mesh για περισσότερη άνεση
  • Προσαρμόζεται στο σώμα σας σε 4 σημεία
  • Κωδικός: 38.28.46.203

Τα γιλέκα ψαρέματος αποτελούν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον κάθε παράκτιο ψαρά, αφού επιτρέπουν την οργάνωση, ταξινόμηση και μεταφορά του εξοπλισμού μας, χωρίς να απαιτείται η χρήση των χεριών μας. Σε τεχνικές όπως το Spinning, Shore Jigging και Wading όπου η ευχέρεια κινήσεων είναι αναγκαία, προτιμήστε ενισχυμένα, αλλά ελαφριά γιλέκα που σας επιτρέπουν να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα παρελκόμενα, όπως πένσα, παράμαλλα, πλάνους, μικρές θήκες τεχνητών, κρίκους, παραμάνες, assist hooks, κλπ. 

Με την βοήθεια του ψαρευτικού γιλέκου, το βάρος των παρελκομένων, κατανέμεται με τρόπο που δεν επηρεάζει την ισορροπία μας, όπως θα έκανε ένα βαλιτσάκι μεταφοράς, όταν σκαρφαλώνουμε σε βράχια, ή εξερευνούμε δύσβατους τόπους.

Στις τεχνικές του Spinning, Eging και Wading όπου τα τεχνητά είναι πιο ελαφριά, μπορούμε να φοράμε συνεχώς το γιλέκο, καθώς το βάρος του δεν είναι μεγάλο και μας επιτρέπεται η γρήγορη πρόσβαση στον εξοπλισμό μας. Στην περίπτωση του Shore Jigging, όπου το βάρος των πλάνων αυξάνει και το βάρος του γιλέκου, ενώ επίσης περιορίζει την ευκολία των κινήσεών μας, μόλις φτάσουμε στο σημείο ψαρέματος, το αφήνουμε σε επίπεδο σημείο και το διαχειριζόμαστε όπως ακριβώς  θα κάναμε με ένα βαλιτσάκι.

Επίσης να θυμάστε ότι υπάρχουν και τα γιλέκα τα οποία παρέχουν ασφάλεια στην περίπτωση πτώσης στο νερό, αλλά είναι πιο ογκώδη και περιορίζουν τις κινήσεις μας. Αποτελούν όμως απαραίτητο εξοπλισμό για μικρής ηλικίας φίλους της θάλασσας, οι οποίοι μας ακολουθούν μερικές φορές στις εξορμήσεις μας.

Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας