Αρματωσιά Τσαπαρί Hayabusa EX 451 για Πλάνους
Αρματωσιά Τσαπαρί Hayabusa EX 451 για Πλάνους
Αρματωσιά Hayabusa EX-451
Αρματωσιά Hayabusa EX-451
Αρματωσιά Τσαπαρί Hayabusa EX 451 για...
Αρματωσιά Τσαπαρί Hayabusa EX 451 για...
Αρματωσιά Hayabusa EX-451
Αρματωσιά Hayabusa EX-451

Αρματωσιά Τσαπαρί Hayabusa EX 451 για Πλάνους

Hayabusa
09.0374
Διαθέσιμη
5,20 €
Με ΦΠΑ

Ένα πρωτοποριακό προϊόν από την Hayabusa. Η αρματωσιά EX-451 αποτελείται από δύο αγκίστρια μόνο και συνδυάζεται με πλάνους Slow Jigging, Jigging, Inchiku.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ένα πρωτοποριακό προϊόν από την Hayabusa.

Η αρματωσιά EX-451 αποτελείται από δύο αγκίστρια μόνο και συνδυάζεται με πλάνους Slow Jigging, Jigging, Inchiku. Στην πραγματικότητα είναι συνδυασμός δύο τεχνικών: Ψάρεμα με Τσαπαρί και Jigging. Αντί για βαρύδι χρησιμοποιείτε στο κάτω μέρος της αρματωσιάς, έναν πλάνο. Το ψαρευτικό εργαλείο της μίας τεχνικής βοηθά στο να προσελκύσει αλιεύματα η άλλη. Δηλαδή ενώ μπορεί να προσελκύσετε μικρά αλιεύματα με το τσαπαρί EX 451 της Hayabusa, μπορείτε να προσελκύσετε και μεγαλύτερα με τον πλάνο σας.

Κάθε συσκευασία περιέχει μέσα δύο αρματωσιές, με δύο αγκίστρια η κάθε μία και με ενισχυμένα παράμαλλα. Απευθύνεται σε διάφορα αλιεύματα θαλασσινού και γλυκού νερού, όπως Κοκάλια, Σκουμπριά, Συναγριδόπουλα, Πέστροφες, κ.α. Το αγκίστρι παρομοιάζει γόνο, διαθέτει έντονα χρώματα και τρέσες οι οποίες προκαλούν ιριδισμούς.

Η μεσινέζα είναι monofilament. 

Διατίθενται σε δύο χρώματα: Πράσινο (Glow Aurora), Μπλε (Blue Sardine)

Μέγεθος Πλάνος Διατομή Παράμαλλου Διατομή Μάνας
Small 20 & 40 γρ 0,38 χιλ 0,45 χιλ
Medium 30 & 60 γρ 0,48 χιλ 0,53 χιλ
Large 40 & 100 γρ 0,53 χιλ 0,58 χιλ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

  • Κωδικός Προϊόντος: EX451
  • Παράμμαλο: Monofilament
  • Μήκος Αρματωσιάς: 65 εκ
  • Μήκος Παράμαλλου: 8 εκ
  • Τύπος Αγκιστριού: CHN122 Nickel
7 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας