Βαρύδια Decoy Down Sinker
Βαρύδια Decoy Down Sinker
Βαρύδια Decoy Down Sinker
Βαρύδια Decoy Down Sinker
Βαρύδια Decoy Down Sinker
Βαρύδια Decoy Down Sinker
Βαρύδια Decoy Down Sinker
Βαρύδια Decoy Down Sinker
Βαρύδια Decoy Down Sinker
Βαρύδια Decoy Down Sinker

Βαρίδια Drop Shot Decoy DS-1

Decoy
12.0095
Διαθέσιμα
4,95 €
Με ΦΠΑ

Η Ιαπωνική Decoy, μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των περιφερειακών και παρελκόμενων, για κάθε είδους ψαρέματος, μας παρουσιάζει ένα προϊόν ειδικά για την τεχνική του Drop Shot και Micro Drop Shot.

Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ιαπωνική Decoy, μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των περιφερειακών και παρελκόμενων, για κάθε είδους ψαρέματος, μας παρουσιάζει ένα προϊόν ειδικά για την τεχνική του Drop Shot και Micro Drop Shot. Ανακαλύψτε την μαγεία και νιώστε την ικανοποίηση επιτυγχάνοντας συλλήψεις μέσω του εξειδικευμένου ψαρέματος με Micro σιλικόνες.

Η τεχνική ψαρέματος Drop Shot μπορεί εφαρμοστεί με Light εξοπλισμό και για την οποία ενδείκνυται καλάμι με Solid (μασίφ) κορυφή, για επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής ευαισθησίας, ώστε να γίνεται αντιληπτή και να φτάνει σε εμάς η οποιαδήποτε πληροφορία είτε από την δομή του βυθού, είτε από την δραστηριότητα των αλιευμάτων.

Η εμπιστοσύνη των εκατομμυρίων φίλων της Decoy ανά τον κόσμο είναι η εγγύηση της μοναδικής ποιότητας κατασκευής που εφαρμόζει σε όλα της τα προϊόντα, αυτή η ποιότητα δε θα μπορούσε να απουσιάζει κι από την σειρά βαριδιών DS-1. Κατασκευασμένα από χυτό, λειασμένο μόλυβδο υψηλής ποιότητας, είναι άλλη μια απόδειξη της έμφασης που δίνει η Decoy στην λεπτομέρεια.

Ο κρίκος σύνδεσης είναι μορφής παραμάνας που επιτρέπει αφενός την άμεση εφαρμογή στην αρματωσιάς μας και αφετέρου την εύκολη απελευθέρωση της αρματωσιάς και χωρίς κοψίματα σε περίπτωση εμπλοκής στον βυθό. Η αφαίρεση στριφταριού, αυξάνει την ευαισθησία της αρματωσιάς σε κάθε ερέθισμα.

Κωδικός Βάρος Συσκευασία
814024 1,8 γρ - 1/16 oz  9 τμχ
814031 2,5 γρ - 3/32 oz 9 τμχ
814048 3,5 γρ - 1/8 oz 9 τμχ
814055 5 γρ - 3/16 oz 8 τμχ
814062 7 γρ - 1/4 oz 8 τμχ
814079 9 γρ - 5/16 oz 7 τμχ
Βάρος Μολυβοκεφαλής
00001.0,5 - 5 γρ
00002.5,1 - 10 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας