Τεχνητά Duo Tetra Works Furafura
Τεχνητά Duo Tetra Works Furafura
Τεχνητό DUO Tetra Works Furafura
Τεχνητό DUO Tetra Works Furafura
  • -10%
Τεχνητά Duo Tetra Works Furafura
Τεχνητά Duo Tetra Works Furafura
Τεχνητό DUO Tetra Works Furafura
Τεχνητό DUO Tetra Works Furafura

Τεχνητό DUO Tetra Works Furafura

DUO
04.0262
Διαθέσιμο
12,60 € 14,00 € -10%
Με ΦΠΑ

Σχεδιασμένο να κολυμπάει με έντονη κίνηση, ελάχιστα κάτω από την επιφάνεια του νερού, το Furafura θα γίνει το αγαπημένο τεχνητό των φίλων του LRF.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η DUO μας παρουσιάζει ένα νέο τεχνητό για Light Rock Fishing, το οποίο, παρά το μικρό του βάρος, κολυμπάει ζωηρά λίγο κάτω από την επιφάνεια του νερού σαν πραγματικός γόνος.

Είναι μέλος της γνωστής οικογενείας Tetra Works. Όμως αυτό το τεχνητό είναι διαφορετικό και θα βρει μοναδική θέση εκεί ακριβώς που τα περισσότερα τεχνητά αποτυγχάνουν. Στο καλοκαιρινό μελτέμι και τις έντονες γενικά καιρικές συνθήκες καθώς και στα δυνατά ρέματα.

Το νέο τεχνητό DUO Tetra Works Furafura θα είναι το κρυφό σας χαρτί, όταν έχετε γύρω σας πολλούς άλλους φίλους της τεχνικής LRF. Η κίνησή του είναι απόλυτα φυσική και προκαλεί ενστικτώδεις επιθέσεις.

Το Furafura είναι ένα εύκολο τεχνητό σε χρήση, ακόμα και από αρχάριους, καθώς το χείλος του διαθέτει σχήμα που "αρπάζει" πολύ νερό, χαρακτηριστικό που βοηθά στην κίνηση. Η γλώσσα του αποτελεί προέκταση του κάτω μέρος του κεφαλιού, και καταφέρνει να διατηρεί την προκλητική του κίνηση και να μην ξενερίζει εκεί που άλλα τεχνητά αποτυγχάνουν. Σε εκβολές ποταμών, σε κάβους, μέσα στα ρέματα που καραδοκούν τα μελανούρια και στον δυνατό αέρα που δημιουργεί μπροστά μας έντονο επιφανειακό ρέμα.

Μετά από μερική εξοικείωση με το τεχνητό, θα διαπιστώσετε ότι το DUO Furafura, παρά το πολύ μικρό του βάρος, είναι εύκολο στον έλεγχο και παράγει διαφορετικές δράσεις, συνεπώς προκαλεί αντιδράσεις από κοντινούς θηρευτές. Ιδανικό για Light Rock Fishing, παράγει μια ήπια περιστροφική κίνηση rolling με αργή ανάκτηση, ενώ καθώς ανεβάζουμε την ταχύτητα παράγει μια κίνηση που παρομοιάζει την κίνηση της ουράς ενός φιδιού. Το Furafura θα ανταποκριθεί, αλλά θα δουλέψει το ίδιο αποτελεσματικά με συνεχόμενη ανάκτηση, αλλά και με stop and go – twitching κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο και ιδιαίτερα σπάνιο σε τεχνητά τέτοιου μεγέθους. 

Η DUO εξόπλισε το τεχνητό Furafura με ένα σταθερό κέντρο βάρους, τοποθετώντας ένα μετακινούμενο σύστημα βάρους με μαγνήτη. Έτσι το Furafura ξεχνά το μικρό του μέγεθος και ταξιδεύει μακριά σε κάθε του βολή. Η βολή του είναι πολύ αποτελεσματική, όπως κάθε τεχνητό DUO και οι κύριοι στόχοι του είναι τα μελανούρια, τα κοκάλια, τα λιτσομελάνουρα, οι ζαργάνες, οι σαργοί, και κάθε αρπακτικό μικρομεσαίου μεγέθους.

Με μήκος 4,8 εκ και βάρος 2,3 γρ με κινούμενο έρμα και slow sinking χαρακτήρα, το Furafura αποτελεί ένα μοναδικό τεχνητό στην κατηγορία του και θα αποτελέσει το κρυφό σας χαρτί σε ρηχές παραλίες αλλά και σε βαθύτερα νερά όπου τα ψάρια στοχεύουν στην επιφάνεια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 4,8 εκ
  • Βάρος: 2,3 γρ
  • Τύπος: Βυθιζόμενο
  • Σαλλαγκές: #12

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας