Βυθόμετρο Fishfinder Furuno FCV-588
Βυθόμετρο Fishfinder Furuno FCV-588
Βυθόμετρο Fishfinder Furuno FCV-588
Βυθόμετρο Fishfinder Furuno FCV-588
Βυθόμετρο Fishfinder Furuno FCV-588
Βυθόμετρο Fishfinder Furuno FCV-588

Βυθόμετρο Fishfinder Furuno FCV-588

Furuno
60.0003
Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας
2.393,00 €
Με ΦΠΑ

Όταν σταματήσετε να δοκιμάζετε άλλα προϊόντα, θα ξεκινήσετε να ασχολείστε σοβαρά με τα εξειδικευμένα προϊόντα της Furuno, τα πλέον αποτελεσματικά για τον σκοπό που σχεδιάζονται.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Όταν σταματήσετε να δοκιμάζετε άλλα προϊόντα, θα ξεκινήσετε να ασχολείστε σοβαρά με τα εξειδικευμένα προϊόντα της Furuno, τα πλέον αποτελεσματικά για τον σκοπό που σχεδιάζονται. Δεν υπάρχει άλλο προϊόν στην αγορά το οποία να σας δίνει τόσο ακριβή ανάλυση του βυθού και τόσο ξεκάθαρη αναγνώριση ψαριών, ή καλαμαριών.

Το μοντέλο FCV-588 της Furuno είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ιχθυο-εντοπιστικά (fishfinder) της αγοράς. Διαθέτει μεγάλη (8,4'' ιντσών), φωτεινή, έγχρωμη οθόνη LCD, υγρών κρυστάλλων, με ευκρίνεια στο ηλιακό φώς και ευρεία γωνία θέασης, για να βλέπετε τα πάντα, αναλυτικά από οποιαδήποτε θέση στο σκάφος, ακόμα και αν φοράτε γυαλιά polarized.

Πλεονεκτήματα του Furuno FCV-588:

  1. Διαθέτει Διπλή Συχνότητα 50/200 Khz. Με την συχνότητα 50 Khz μπορούμε να ψάξουμε μια περιοχή καθώς ερευνά μεγαλύτερο εμβαδό. Η συχνότητα 200 khz μας δείχνει τι υπάρχει ακριβώς κάτω από το σκάφος μας. Και οι δύο συχνότητες μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα και να εμφανίζουν το βυθό σε δύο διαφορετικές οθόνες. Έτσι εάν εντοπίσουμε έναν βράχο στη μικρή συχνότητα, αλλά όχι στη μεγάλη, τότε μάλλον ο βράχος βρίσκεται δεξιά ή αριστερά από το σκάφος μας.
  2. Βελτιωμένη ανάλυση και ακρίβεια στο διαχωρισμό στόχων που ήταν αδύνατο να επιτευχθεί στο παρελθόν με τους συμβατικούς μετατροπείς χάρη στη νέα τεχνολογία RezBoost ™.
    Furuno FCV-588
  3. Περιλαμβάνει την λειτουργία ανίχνευσης της υφής του βυθού, η οποία χωρίζεται σε 4 κατηγορίες: Βράχια, Χαλίκι, Άμμος, Λάσπη. Και οι 4 κατηγορίες εμφανίζονται ξεκάθαρα στην οθόνη σας έτσι ώστε να μπορείτε να αναγνωρίσετε περιοχές με υψηλή τροφική αξία.
  4. Μοναδική λειτουργία ανάλυσης μεγέθους ψαριών ''ACCU-FISH'', η οποία σας εμφανίζει στην οθόνη κάθε θήραμα ατομικά, σε σχέση με το μέγεθός του και το βάθος που βρίσκεται. Το μεγάλο σύμβολο-ψάρι σημαίνει θηράματα άνω των 50 εκ, ενώ το μικρό σύμβολο-ψάρι απεικονίζει θηράματα μεγέθους 10 – 50 εκ. Με λίγη εκπαίδευση και εμπειρία θα μπορέσετε να αρχίσετε να αναγνωρίσετε και τον τύπο του κάθε θηράματος.
  5. Λειτουργία Λευκού Χρώματος, η οποία σας βοηθά να ξεχωρίζετε τα θηράματα τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στο βυθό, από τον ίδιο τον βυθό. Το πιο δυνατό ηχητικό σήμα που επιστρέφει είναι αυτό του βυθού και απεικονίζεται σε λευκό χρώμα.
  6. Λειτουργεί σε βάθος έως και 150 μ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κωδικός: FCV-588
  • Οθόνη: Έγχρωμη LCD 8,4" / 12,1 (Π) x 17 (Υ) εκ με ευκρίνεια στο ηλιακό φως και με ευρεία γωνία θέασης
  • Ανάλυση: 640X480 VGA
  • Φωτεινότητα: 800 cd/m²
  • Διπλή Συχνότητα: 50/200 khz
  • Μενού: Ελληνικό + 15 άλλες γλώσσες
  • 8 Κλίμακες Εμβέλειας μέχρι 1200μ.
  • Με φίλτρο DPS που κάνει την εικόνα πιο καθαρή και διευκολύνει τη διάκριση μεταξύ του μεγέθους των ψαριών
  • Υψηλή Ισχύς Εξόδου: 600W/για βάθος έως 800μ ή 1kW/για βάθος έως 1200μ
  • Ρυθμίσεις Απολαβής (Gain)
  • Ηχητικοί και Οπτικοί Συναγερμοί για βάθος υδάτων, αντήχηση ψαριών και θερμοκρασία νερού. Κάποιοι συναγερμοί απαιτούν κατάλληλο αισθητήρα.
  • Στεγανή κατασκευή που επιτρέπει την εγκατάσταση σε ανοικτό χώρο
  • Λειτουργία με 12VDC και 24VDC
  • Δέχεται διάφορους τύπους εκπομπών έως ισχύος 1KW, ανάλογα το επιθυμητό βάθος ανίχνευσης, το σημείο τοποθέτησης και τον τύπο του σκάφους.

Κατεβάστε εδώ το Ενημερωτικό Έντυπο του προϊόντος

Η τιμή που αναφέρεται δεν περιλαμβάνει το μάτι. Το συγκεκριμένο βυθόμετρο μπορεί να συνδυαστεί με τα παρακάτω μάτια:

  • Μάτι Καθρέπτη Πρύμνης P-66DT Airmar
  • Μάτι Καθρέπτη Πρύμνης P-66DTS Airmar με Ταχύτητα
  • Μάτι P-79 Airmar Εσωτερική Κολλητή
  • Μάτι P-319 Airmar Εξωτερική Τρυπητή
  • B-45 Μάτι Airmar Μπρούτζινη Τρυπητή
Εxclude
1
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας