Τεχνητά Xorus Asturie
Τεχνητά Xorus Asturie
Τεχνητά Xorus Asturie
Τεχνητά Xorus Asturie
Τεχνητά Xorus Asturie
Τεχνητά Xorus Asturie
Τεχνητά Xorus Asturie
Τεχνητά Xorus Asturie

Τεχνητά Xorus Asturie

Xorus
04.0305
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
18,00 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Τα Xorus Asturie είναι ένα κλασσικό τεχνητό επιφανείας, της κατηγορίας Walk-the-Dog. Πιο ήσυχο και διακριτικό από το Patchinko και ιδανικό σε ήρεμα νερά.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα Xorus Asturie είναι ένα κλασσικό τεχνητό επιφανείας, της κατηγορίας Walk-the-Dog. Πιο ήσυχο και διακριτικό από το Patchinko και ιδανικό σε ήρεμα νερά.

Τα Asturie έχει μεγάλη ιστορία επιτυχιών σε ψάρεμα Sea Bass, σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, με διαφορετικά στυλ ψαρέματος. Για παράδειγμα οι Γάλλοι παράκτιοι χρησιμοποιούν πολύ έντονες κινήσεις στο ψάρεμά τους, σε αντίθεση με τους Βρετανούς οι οποίοι είναι πολύ ήπιοι.

Αρχικά τα Xorus Asturie ήταν διαθέσιμα στα 11 και 13 εκ, ενώ τώρα υπάρχει και το μέγεθος 9 εκ. Το Asturie είναι ένα τεχνητό επιφανείας το οποίο οι περισσότεροι προτιμούν όταν οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλές και το ίδιο το τεχνητό μπορεί να προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στην επιφάνεια της θάλασσας. Μπορείτε να το ψαρέψετε με ήπια χτυπήματα, επιτρέποντας στο τεχνητό να γλιστρά στο νερό, χωρίς να τρομάζει τα ψάρια, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ρηχά και καθαρά νερά.

Δοκιμάστε και άλλους τρόπους ανάκτησης, όπως την τεχνική Long Slide, η οποία είναι μια πιο αργή και πιο μεγάλη παραλλαγή της Walk the Dog. Δοκιμάστε να δώσετε μερικά χτυπήματα με την κορυφή του καλαμιού σας να κοιτάζει ψηλά και μερικές με την κορυφή να κοιτά προς το νερό. Θα διαπιστώσετε ότι το Xorus Asturie συμπεριφέρεται άψογα ως τεχνητό επιφανείας, αλλά θα βυθιστεί και γύρω στα 30 εκ. κατά την ανάκτηση.

Το Asturie 90 είναι ιδανικό όταν τα λαβράκια και άλλοι θηρευτές τρέφονται με μικρά αφρόψαρα. Το μέγεθος 11 εκ είναι πιο χρήσιμο όταν χρειαζόμαστε περισσότερη απόσταση, ή όταν ο άνεμος κάνει τη χρήση των 9 εκ πιο δύσκολη. Το Xorus Asturie 11 εκ πετυχαίνει πολύ μακρινές βολές λόγω του σχήματός του και του οπισθοβαρούς του σχεδιασμού.

Σε γενικές γραμμές τα Xorus Asturie είναι τεχνητά για μακρινές βολές και τα οποία κινούνται πολύ φυσικά ακόμα και με απαλά χτυπήματα από το καλάμι σας. Το Asturie θα γίνει το αγαπημένο σας τεχνητό όταν ψαρεύετε με ήπιο καιρό σε ρηχά νερά.

Μοντέλο Μήκος Βάρος

Αγγίστρι

Διαθέσιμα Χρώματα Τύπος
Asturie 90 9 εκ 11 γρ 2 x Decoy Y-S21 #6

Yellow, Ghost Lancon, Ayu2, Black Mullet,

Ghost Iwashi, Aji, Iwashi Red Neck,

Top Water
Asturie 110 11 εκ 15 γρ 2 x Decoy Y-S21 #4

Yellow, Ayu, Sun Sprat, Anchois, Ayu2, Bait Fish, Black Mullet,

Pearl Chart OB, Ghost Lancon, Little Tuna, Mackerel, Mullet,

Ghost Green, Ghost Sayori, White, Ghost Silver, Ghost Iwashi

Top Water
Asturie 130 13 εκ 27 γρ 2 x Decoy Y-S21 #2

Anchois, Bait Fish, Black Mullet, Ghost Iwashi, Ghost Lancon,

Holo Bait, Iwashi Red Neck, Pear Chart OB,

Sun Sprat, Ayu, Yellow

Top Water

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας