Τεχνητό Bassday Sugapen 58
Τεχνητό Bassday Sugapen 58
Τεχνητό Bassday Sugapen 58
Τεχνητό Bassday Sugapen 58
Τεχνητό Bassday Sugapen 58
Τεχνητό Bassday Sugapen 58
Τεχνητό Bassday Sugapen 58
Τεχνητό Bassday Sugapen 58
Τεχνητό Bassday Sugapen 58
Τεχνητό Bassday Sugapen 58
Τεχνητό Bassday Sugapen 58
Τεχνητό Bassday Sugapen 58

Τεχνητό Bassday Sugapen 58 Επιφανείας

Bassday
04.0345
Διαθέσιμο
16,00 €
Με ΦΠΑ

To Sugapen είναι ένα κλασσικό, θρυλικό πλέον τεχνητό επιφανείας της Bassday, το οποίο παράγεται και στα 5,8 εκ με βάρος 4,1 γραμμάρια και απευθύνεται στον κόσμο του Light Rock Fishing και του Light Spinning.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

To Sugapen είναι ένα κλασσικό, θρυλικό πλέον τεχνητό επιφανείας της Bassday, το οποίο παράγεται και στα 5,8 εκ με βάρος 4,1 γραμμάρια και απευθύνεται στον κόσμο του Light Rock Fishing και του Light Spinning. Το περιμέναμε πολύ καιρό το συγκεκριμένο τεχνητό, καθώς προέρχεται από μια πολύ πετυχημένη οικογένεια της Bassday.

Η Ιαπωνική εταιρία έκανε κάποιες παρεμβάσεις στο σώμα του Sugapen 58, με αποτέλεσμα να διαθέτει αναλογικά περισσότερο όγκο από τα μεγαλύτερα ξαδέρφια του. Λόγω του εσωτερικού του βάρους και της μειωμένης αντίστασης του αέρα, η απόσταση βολής του είναι αντίστοιχη με εκείνη των μεγαλύτερων μεγεθών, γεγονός που εντυπωσιάζει.

Πέρα από την πολύ μακρινή βολή εξαιτίας του εσωτερικού βάρους από βολφράμιο, το Sugapen φημίζεται για την εξαιρετική του ευστάθεια και την ευκολία στη χρήση. Είναι silent τεχνητό μεν, κάτι που βοηθάει σε καιρικές συνθήκες άπνοιας και σε πολύ διαυγή νερά, δημιουργεί όμως αρκετή αναστάτωση στον αφρό τόσο από το εκτόπισμά του όσο και από την κοιλότητα που έχει στο ρύγχος του.

Το Sugapen στα 5,8 εκ μπορεί να αξιοποιηθεί με κινήσεις Popper, κοφτά και μικρά Twitches ώστε να «σκάσει» στην επιφάνεια και προσωρινά να κάνει μια μικρή βουτιά και γρήγορη ανάδυση. Μια σειρά από τέτοια χτυπήματα με παύσεις, είναι μια εξαιρετική στρατηγική. Από εκεί και πέρα, μια κλασσική Walk the Dog ανάκτηση αναδεικνύει όλη την σχεδιαστική δύναμη της σπουδαίας Ιαπωνικής εταιρίας Bassday, ακόμα και σε ένα τόσο μικρό τεχνητό. Δοκιμάστε εναλλαγές σε ανοιχτό, ή πιο κλειστή κίνηση Walk the Dog αυξομειώνοντας την ταχύτητα ανάκτησης και τη συχνότητα των χτυπημάτων.

Το μικρό του μέγεθος ανταποκρίνεται εύκολα και γρήγορα σε κάθε χτύπημα του καλαμιού μας. Συνεπώς μπορεί να παραμείνει περισσότερο στη θέση του, με αποτέλεσμα να αυξάνει και τις πιθανότητες να γίνει ορατό και το κυνηγήσει ένα αλίευμα από το βυθό.

Δεν μπορεί, απλά, να λείπει από την LRF συλλογή μας ένα από τα πιο σημαντικά τεχνητά επιφανείας όλων των εποχών.

Δείτε εδώ τις αρετές των μεγαλύτερων μοντέλων του Sugapen.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κίνηση: Splash & Dog Walking
  • Σαλλαγκές: Owner ST36TN
  • Σώμα με αυξημένο όγκο και βάρος, επιτυγχάνει την ίδια απόσταση όπως το Sugapen 70F
  • Μήκος: 5,8 εκ
  • Βάρος: 4,1 γρ
  • Αγκίστρι: #10
  • Κρίκος: #2
  • Action: Splash & Dog Walking

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας