Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II
Τεχνητά Xorus Frosty II

Τεχνητά Xorus Frosty II

Xorus
04.0416
Διαθέσιμο
19,00 €
Με ΦΠΑ

Το Xorus Frosty II είναι ένα προσεκτικά μελετημένο Topwater τεχνητό μήκους 129 χιλ και βάρους 16 γρ, το οποίο δεν διαθέτει μόνο εξαιρετική φήμη, αλλά και ικανότητα για μακρινές βολές ακριβείας.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία Xorus κατασκευάζει τεχνητά τα οποία πολύ σύντομα αποκτούν εξαιρετική φήμη αναφορικά με την αποτελεσματικότητά τους. Διαθέτουν το χαρακτηριστικό σχήμα που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Ένα από τα πιο γνωστά τεχνητά της Xorus είναι το Frosty II. Το Frosty II διαθέτει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το Patchinko αλλά σε μικρότερη έκδοση, πιο διακριτικό, με λιγότερο όγκο. Το στόμα του είναι κοφτό, στην ίδια κλίση με το Patchinko, αλλά το σώμα είναι πιο λεπτό, με ίσιες γραμμές και συνεπώς φέρει μικρότερη αντίσταση κατά την ανάκτηση. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό που το κάνει ιδανικό για χρήση σε ήπιο καιρό, με καθαρά νερά και σε ρηχοπατιές όπου ένα Λαβράκι θα δείξει αδιάφορο ή και φοβισμένο απέναντι σε ένα ενεργητικό τεχνητό. Δουλέψτε το Frosty με ήπια ανάκτηση και θα σας δώσει χτυπήματα ακόμη και από τα πιο πονηρεμένα ψάρια.

Το Xorus Frosty II είναι ένα προσεκτικά μελετημένο Topwater τεχνητό μήκους 129 χιλ και βάρους 16 γρ, το οποίο δεν διαθέτει μόνο εξαιρετική φήμη, αλλά και ικανότητα για μακρινές βολές ακριβείας. Σας επιτρέπει να καλύψετε μεγάλες αποστάσεις και να ερευνήσετε μεγάλες περιοχές για τα καλύτερα αλιεύματα. Ο σχεδιασμός του συγκεντρώνει το βάρος του τεχνητού στην ουρά και σφαίρες βολφραμίου παράγουν ήχο κροταλίσματος ο οποίος προσελκύει την προσοχή θηρευτών.

Όπως και με το Patchinko, το Frosty II δουλεὔει σχεδόν μόνο του λόγω του μοναδικού του σχήματος, αλλά η αποτελεσματικότητά του μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον εξοπλισμό σας και τον τρόπο ανάκτησης. Μερικοί anglers προτείνουν την αναπαραγωγή κίνησης ‘Walk the Dog’ με την μύτη του καλαμιού να δείχνει ψηλά. Άλλοι δοκιμάζουν ‘Twitch, Twitch, Παύση’ και διαπιστώνουν ότι η επίθεση λαμβάνει χώρα κατά την παύση. Αλλά όπως προφανώς γνωρίζετε, δεν υπάρχουν και τόσα μυστικά στο ψάρεμα. Διαφορετικά στυλ ανάκτησης απαιτούνται από μέρα σε μέρα και από τόπο σε τόπο. Ρίξτε το τεχνητό σας και διαπιστώστε μόνοι σας τι δουλεύει εκείνη τη μέρα.

Εκεί που θα δείτε πραγματικά καλά αποτελέσματα με τα Frosty II είναι στις ημέρες με άπνοια, με τα ψάρια κοντά στην επιφάνεια όπου άλλα τεχνητά αφήνουν με την παρουσία τους αδιάφορους, ή ακόμα και τρομάζουν τους υποψήφιους θηρευτές. Σε τέτοιες συνθήκες δουλέψτε με ήπιες κινήσεις ένα Frosty II για να αυξήσετε τις πιθανότητες να πιάσετε δύσκολα αλιεύματα.

Τα τεχνητά Xorus Frosty είναι εξοπλισμένα με άριστης ποιότητας σαλλαγκές Decoy.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 12,9 εκ
  • Βάρος: 15,5 γρ
  • Επιφανείας - Top Water
  • Μοντέλο: EG-032
  • Με πολύ ήπια δράση
  • Ανάκτηση: Walk the Dog
  • Οπισθοβαρές
  • Ικανότητα Μακρινών Βολών
  • Με ήχο κροταλίσματος
  • 2 x Σαλλαγκιές Decoy

ghost-iwashi

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας