Τεχνητό Storm Original Chug Bug

Τεχνητό Storm Original Chug Bug

Storm
04.0642
Διαθέσιμο
7,50 €
Με ΦΠΑ

Το Original Storm Chug Bug είναι ένα εμβληματικό τεχνητό, αγαπημένο πολλών ψαράδων, για πολλά χρόνια. Αυτό δεν συνέβη τυχαία, αλλά από την αποδεδειγμένη ικανότητα του τεχνητού σε συλλήψεις, αλλά και σε τρόπο χρήσης.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Original Storm Chug Bug είναι ένα εμβληματικό τεχνητό, αγαπημένο πολλών ψαράδων, για πολλά χρόνια. Αυτό δεν συνέβη τυχαία, αλλά από την αποδεδειγμένη ικανότητα του τεχνητού σε συλλήψεις, αλλά και σε τρόπο χρήσης.

Το Storm Chug Bug είναι ένα ψαράκι Popper, που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην επιφάνεια του νερού. Δοκιμάστε την ανάκτηση με Twitchand Παύσεις και αφήστε το τεχνητό να παραμείνει ακίνητο για μερικά δευτερόλεπτα, ανάλογα με το πόσο ρηχά είναι τα νερά. Με γρηγορότερη ανάκτηση, θα κάνει κίνηση Walk-the-Dog στην επιφάνεια, με έντονο εκτόπισμα νερού, προκαλώντας την προσοχή των Λαβρακιών ακόμα και από τα κατώτερα στρώματα της υδάτινης στήλης.

Μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε μακρινές βολές, ακόμα και με εξοπλισμό baitcasting, λόγω του επιβαρυμένου τμήματος της ουράς, που τους δίνει επίσης τη μοναδική τους δράση. Τα Storm Chug Bug διαθέτουν επίσης εξαιρετικό φινίρισμα, μεγάλης αντοχής και στρας στην πίσω σαλλαγκιά, δημιουργώντας ένα ελκυστικό πακέτο για ένα δόλωμα που στην κυριολεξία πιάνει ψάρια.

Το Storm Chug Bug είναι ένα ψαράκι που μπορεί να κάνει τα πάντα. Οπισθοβαρές για πιο μακρινές βολές, δυνατό ήχο κροταλίσματος και έξτρα εφέ στην ουρά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τύπος: Επιφανείας
  • Βάρος: 11 γρ
  • Μήκος: 8,3 εκ
  • Χρώμα: 009
  • Κωδικός: CB08

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
3 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας