Οβάλ Χάντρες Φωσφόρου Mustad
Οβάλ Χάντρες Φωσφόρου Mustad
Οβάλ Χάντρες Φωσφόρου Mustad
Οβάλ Χάντρες Φωσφόρου Mustad

Οβάλ Χάντρες Φωσφόρου Mustad

Mustad
11.0151
Διαθέσιμες
2,00 €
Με ΦΠΑ

Οι οβάλ χάντρες φωσφόρου της Mustadείναι ιδανικές για πολλές χρήσεις, αλλά κυρίως για να προσελκύουν την προσοχή των αλιευμάτων, σε μεγάλα βάθη, ή όταν ψαρεύετε βράδυ.

Διαστάσεις

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H Mustad, μία εκ των κορυφαίων κατασκευαστών αγκιστριών στον κόσμο, για περισσότερα από 100 χρόνια, έχει μεγάλες φιλοδοξίες για το νέο εγχείρημα της στον τομέα της αθλητικής αλιείας. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, η εταιρεία έχει επενδύσει αρκετά χρήματα και πόρους για την ανάπτυξη προϊόντων, όχι μόνο για αγκίστρια, αλλά και για άλλους τύπους αλιευτικών εργαλείων. Η πιο πρόσφατη γκάμα προϊόντων ονομάζεται Rig & Surf - μια σειρά αξεσουάρ αρματωσιάς για χρήση σε αλμυρό νερό. Όπως μας συνηθίζει η Mustad έχει δώσει έμφαση στην υψηλή ποιότητα στην ανάπτυξη της σειράς Rig & Surf. Η σειρά της Mustad Rig & Surf έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Τα αξεσουάρ αρματωσιάς  περιλαμβάνουν στριφτάρια, παραμάνες, πολλών και διαφόρων ειδών χάντρες, συνδέσμους βαριδιών, ό,τι χρειάζεται για να κάνετε Surf Casting, ή ψάρεμα από σκάφος.

Οι φωσφορούχες χάντρες 9966 ανήκουν στην νέα σειρά αξεσουάρ ψαρέματος Rig & Surf της Mustad. Οι 9966 έχουν οβάλ σχήμα ώστε να έχουν την μικρότερη δυνατή αντίσταση μέσα στο νερό και να μην επηρεάζουν την φυσική παρουσία του δολώματος, ή της αρματωσιάς  μας εντός του νερού. Το μικρός τους μέγεθος μιμείται απόλυτα, φωσφορίζον πλανκτόν, κάνοντας ακόμη πιο ελκυστική την αρματωσιά μας προς τα αλιεύματα.

Οι οβάλ χάντρες φωσφόρου της Mustad είναι ιδανικές για πολλές χρήσεις, αλλά κυρίως για να προσελκύουν την προσοχή των αλιευμάτων, σε μεγάλα βάθη, ή όταν ψαρεύετε βράδυ.

Είναι μικρές σε μέγεθος και διατίθενται σε τέσσερις διαστάσεις.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αρματωσιές πολλών τεχνικών, για φλοτεράκι, για drop shot, ή για stopper.

Κάθε συσκευασία περιέχει 100 συνολικά χάντρες.

Κωδικός: 9966.

 

29 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας