Διαλυτικό Λιπών και Αρωματικό Thetford Grey Water Fresh
Διαλυτικό Λιπών και Αρωματικό Thetford Grey Water Fresh
Διαλυτικό Λιπών και Αρωματικό Thetford Grey Water Fresh
Διαλυτικό Λιπών και Αρωματικό Thetford Grey Water Fresh

Διαλυτικό Λιπών και Αρωματικό Thetford Concentrated Grey Water Fresh

Thetford
67.0110
Διαθέσιμο
11,80 €
Με ΦΠΑ

Το Gray Water Fresh Concentrated αποτρέπει τις δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις στην δεξαμενή ακάθαρτου νερού.

Συσκευασία

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Gray Water Fresh Concentrated αποτρέπει τις δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις στην δεξαμενή ακάθαρτου νερού.

Είναι ένα ισχυρό και αποτελεσματικό υγρό και ένα από τα νεότερα μέλη της γνωστής οικογένειας Concentrated της Thetford.

Το Grey Water Fresh Concentrated είναι ένα πολύ εύκολο στη χρήση προϊόν: Χρησιμοποιήστε το κάθε φορά που αδειάζετε την δεξαμενή ακάθαρτου νερού και προσθέστε μια δόση απευθείας στον νεροχύτη ή στην αποχέτευση του ντους.

Εάν δεν έχετε μετακινήσει το όχημα ή το σκάφος σας για αρκετό καιρό, το νερό και η βρωμιά στην δεξαμενή ακάθαρτου νερού σας δεν έχουν επίσης μετακινηθεί. Ωστόσο, μόλις ξεκινήσετε να οδηγείτε, το νερό και η βρωμιά κινούνται. Καθώς το σιφόνι στο όχημά σας δεν έχει στεγανοποίηση νερού, όπως στο σπίτι, όλες οι άσχημες οσμές βρίσκουν το δρόμο τους μέσω των σωλήνων και του νεροχύτη στο όχημά σας. Αυτό θα σας ενοχλεί, ακόμα και όταν δεν οδηγείτε.

Το Gray Water Fresh Concentrated χρησιμοποιείται για να αποτρέψει τις οσμές των υπολειμμάτων σαπουνιού, των τροφίμων, με λίγα λόγια, όλη τη βρωμιά που βρίσκεται στη δεξαμενή ακάθαρτου νερού του οποίου οι άσχημες οσμές προέρχονται από τις αποχετεύσεις. Μειώνει επίσης το σχηματισμό κατάλοιπων και διατηρεί τη δεξαμενή ακάθαρτου νερού, καθαρή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Απλώς προσθέτετε Gray Water Fresh Concentrated μέσω του νεροχύτη ή της αποχέτευσης του ντους, αφού αδειάσει το γκρι δοχείο νερού. 1 δόση καλύπτει έως 7 ημέρες χρήσης. Με το Gray Water Fresh Concentrated το ταξίδι χωρίς δυσοσμία δεν ήταν ποτέ ευκολότερο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μειώνει το σχηματισμό καταλοίπων στη δεξαμενή ακάθαρτων
  • Μειώνει τις οσμές
  • Διατηρεί τη δεξαμενη καθαρή για περισσότερο
  • 1 δόση διαρκεί έως και 7 ημέρες
  • Συσκευασία: 800ml
  • Χρώμα: Μπλε
  • Άρωμα: Ocean Breeze
3 αντικείμενα

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας