Υγρό Καθαρισμού Thetford Concentraded Duo Tank Cleaner
Υγρό Καθαρισμού Thetford Concentraded Duo Tank Cleaner
Υγρό Καθαρισμού Thetford Concentraded...
Υγρό Καθαρισμού Thetford Concentraded...

Υγρό Καθαρισμού Thetford Concentraded Duo Tank Cleaner

Thetford
67.0111
Διαθέσιμο
13,00 €
Με ΦΠΑ

Το υγρό καθαρισμού Thetford Concentrated Duo είναι ένα ισχυρό, συμπυκνωμένο καθαριστικό περιοδικής χρήσης για τη δεξαμενή αποβλήτων της χημικής τουαλέτας και τη δεξαμενή ακάθαρτου νερού.

Συσκευασία

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το υγρό καθαρισμού Thetford Concentrated Duo είναι ένα ισχυρό, συμπυκνωμένο καθαριστικό περιοδικής χρήσης για τη δεξαμενή αποβλήτων της χημικής τουαλέτας και τη δεξαμενή ακάθαρτου νερού.

Συμπυκνωμένο αλλά ισχυρό, αυτό το καθαριστικό συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής των δεξαμενών σας. Χωρίς να απαιτείται τρίψιμο, μπορείτε να καθαρίσετε χωρίς να καταστρέψετε κανένα τεχνικό μέρος στο εσωτερικό των δεξαμενών ενώ αφαιρείτε τα άλατα, τις επικαθίσεις λίπους και κάθε είδους ακαθαρσίας.

Στην δεξαμενή ακάθαρτου νερού βρίσκεται το μη επεξεργασμένο νερό από τους νεροχύτες, τα ντους, το πλυντήριο ρούχων, το πλυντήριο πιάτων και τα λύματα από τον καθαρισμό του σκάφους σας με απορρυπαντικά, σαπούνια και λευκαντικά.

Χάρη στη συμπυκνωμένη του σύνθεση, το καθαριστικό έχει μεγάλη διάρκεια ισχύος. Θα χρειαστεί να το χρησιμοποιείτε μόνο περιοδικά για να διατηρήσετε καθαρές και φρέσκιες τις δεξαμενές του σκάφους ή του τροχόσπιτου σας.

Συνιστάται η χρήση δύο έως τρεις φορές το χρόνο, για εξαιρετική προστασία και παράταση της διάρκειας ζωής των δεξαμενών σας.

Ο συνδυασμός του Duo Tank Cleaner Concentrated με το Greywater Fresh Concentrated είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρείτε τη δεξαμενή αποβλήτων της χημικής τουαλέτας και τη δεξαμενή ακάθαρτου νερού, καθαρές και φρέσκες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Duo Tank Cleaner Concentrated θα αφαιρέσει τα σκληρά κατάλοιπα που συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου, ενώ το Greywater Fresh Concentrated θα βοηθήσει στην αποτροπή του σχηματισμού νέων καταλοίπων.

Τρόπος Χρήσης

Χρήση στη δεξαμενή χημικής τουαλέτας

  • Προσθέστε 200 ml στην άδεια δεξαμενή
  • Προσθέστε 5 λίτρα χλιαρό νερό
  • Ανακινήστε δυνατά το δοχείο.

Χρήση στη δεξαμενή ακάθαρτου νερού

  • Προσθέστε 600 ml στην άδεια δεξαμενή μέσω του νεροχύτη ή της αποχέτευσης του ντους.
  • Προσθέστε 50 λίτρα χλιαρό νερό.
  • Οδηγήστε με το όχημα σας για τουλάχιστον 1 ώρα, για να καλύψετε όλες τις επιφάνειες του ρεζερβουάρ.

Και για τις δύο δεξαμενές

Αδειάστε μετά από τουλάχιστον 16 ώρες σε καθορισμένη τοποθεσία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Συσκευασία: 800ml
  • Χρώμα: Μπλε
  • Άρωμα: Εσπεριδοειδή
  • Αφαιρεί τα άλατα, τα κατάλοιπα και τα λίπη
  • Δεν απαιτείται τρίψιμο
  • Τα τεχνικά μέρη στο εσωτερικό των δεξαμενών καθαρίζονται επίσης
  • Παρατείνει τη διάρκεια ζωής των δεξαμενών
3 αντικείμενα

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας