Βερνίκι Πολυουρεθάνης Titan

Βερνίκι Πολυουρεθάνης Titan

Titan
61.0083
Διαθέσιμο
22,00 €
Με ΦΠΑ

Το ναυτιλιακό βερνίκι Titan Yate είναι υψηλής ποιότητας βερνίκι που βασίζεται σε ρητίνη πολυουρεθάνης και περιέχει φίλτρα UV.

Χωρητικότητα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το ναυτιλιακό βερνίκι Titan Yate είναι υψηλής ποιότητας βερνίκι που βασίζεται σε ρητίνη πολυουρεθάνης και περιέχει φίλτρα UV. Είναι φωτεινό, σκληρό και έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα σε σκληρές καιρικές συνθήκες. Χάρη στην άριστη ελαστικότητά του, μπορεί να εφαρμοστεί σε μαλακό και σκληρό ξύλο, εσωτερικά και εξωτερικά.

Εκτός από βερνίκι θαλάσσης, το βερνίκι Πολιουρεθάνης της Titan Yate είναι η ιδανική λύση για πέργολες, παράθυρα, πόρτες DIY και για επαγγελματική χρήση, καθώς στεγνώνει γρήγορα και είναι εύκολο στην εφαρμογή. Για βερνίκωμα ξύλου σε γιωτ και βάρκες, και για άλλες κατασκευές σε παραθαλάσσιες περιοχές ή για σκληρές καιρικές συνθήκες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Φινίρισμα: Γυαλιστερό
  • Καλυπτικότητα: 14-18 τ.μ. ανά λίτρο
  • Χρόνος Στεγνώματος: 3-4 ώρες
  • Εργαλεία εφαρμογής: Πινέλο, ρολό, σπρέι
  • Αραίωση / Καθαρισμός εξοπλισμού: Titan White Spirit ή Καθαρό Νέφτι
  • Συσκευασία: 750ml, 4 lt
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας