Χημική Τουαλέτα για Σκάφη

Χημική Τουαλέτα για Σκάφη

Lalizas
67.0029
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
105,00 €
Με ΦΠΑ

Η χημική τουαλέτα SeaToilet είναι κατάλληλη για εσωτερική αλλά και εξωτερική χρήση, ενώ δεν χρειάζεται οποιαδήποτε σύνδεση σε παροχή νερού, ή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η χημική τουαλέτα SeaToilet είναι κατάλληλη για εσωτερική αλλά και εξωτερική χρήση, ενώ δεν χρειάζεται οποιαδήποτε σύνδεση σε παροχή νερού, ή ηλεκτρικού ρεύματος. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό (HDP) με ματ φινίρισμα, το οποίο την κάνει πιο ανθεκτική σε τυχόν γδαρσίματα.

Η χημική τουαλέτα αποτελείται από δύο ξεχωριστά τεπόζιτα: ένα τεπόζιτο για το καθαρό νερό (με χωρητικότητα 12lt) και ένα τεπόζιτο λυμάτων (χωρητικότητας 10lt). Μπορείτε να αλλάξετε την χωρητικότητα του τεπόζιτου λυμάτων, αντικαθιστώντας το τεπόζιτο χωρητικότητας 10lt με το αντίστοιχο τεπόζιτο 20lt.

Για μακροχρόνια και ασφαλέστερη χρήση της χημικής τουαλέτας σας προτείνουμε:

  • Να αποφεύγετε να εκθέτετε την τουαλέτα σε υψηλές θερμοκρασίες (πάνω από 60οC)
  • Πριν χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό καθαρό νερό στο αντίστοιχο τεπόζιτο
  • Καθαρίζετε το τεπόζιτο λυμάτων τακτικά. Το ιδανικότερο θα ήταν το τεπόζιτο να καθαρίζεται κάθε φορά που το τεπόζιτο με το καθαρό νερό αδειάζει τελείως
  • Μπορείτε να κάνετε χρήση οποιουδήποτε απολυμαντικού στην τουαλέτα, αρκεί να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης του απολυμαντικού

Συντήρηση

  • Η βαλβίδα ανάμεσα στα δύο τεπόζιτα χρειάζεται να λιπαίνεται περιοδικά
  • Μπορείτε να αφαιρέσετε την βαλβίδα ανοίγματος / κλεισίματος, είτε για καθάρισμα, είτε για επισκευή, αν απλώς την ξεβιδώσετε με φορά αντίθετη από αυτήν των δεικτών του ρολογιού
  • Μπορείτε να καθαρίσετε τις εξωτερικές επιφάνειες της τουαλέτας με οποιοδήποτε ήπιο, μη τοξικό απορρυπαντικό

Διαστάσεις: (Μήκος) 35,5 εκ Χ (Πλάτος) 41 εκ Χ (Ύψος) 31 εκ

Κωδικός: 11867

1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας