Χημική Τουαλέτα Thetford Porta Potti 145
Χημική Τουαλέτα Thetford Porta Potti 145
Χημική Τουαλέτα Thetford Porta Potti 145
Χημική Τουαλέτα Thetford Porta Potti 145

Χημική Τουαλέτα Thetford Porta Potti 145

Thetford
67.0035
Διαθέσιμη Κατόπιν Παραγγελίας
86,00 €
Με ΦΠΑ

Φορητή, χημική τουαλέτα Porta Potti 145 της Thetford με χειροκίνητο σύστημα εκκένωσης, με αντλία Bellows.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Φορητή, χημική τουαλέτα Porta Potti 145 της Thetford με χειροκίνητο σύστημα εκκένωσης, με αντλία Bellows. Διαθέτει δοχείου νερού 15 λίτρων και δοχείου αποβλήτων 12 λίτρων.

Η εταιρία Thetford είναι ηγέτιδα στο χώρο των μεταφερόμενων τουαλετών. Παρέχουν άριστη υγιεινή, ποιότητα κατασκευής, διάρκεια ζωής, αξιοπιστία και χαμηλή κατανάλωση νερού. Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πλαστικό υλικό, το οποίο είναι εύκολο να καθαριστεί.

Η σειρά Porta Potti λειτουργεί χωρίς να απαιτείται πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό, ή αποχέτευση.

Η χημική τουαλέτα Porta Potti αποτελείται από δύο τμήματα τα οποία μπορούν εύκολα να χωριστούν και να ξανασυναρμολογηθούν. Το κάτω μέρος είναι το δοχείο αποβλήτων και το πάνω μέρος είναι το τεπόζιτο νερού με το κάθισμα τουαλέτας. Το νερό διαχέεται με δύναμη και καθαρίζει επαρκώς την χημική τουαλέτα.

Όλες οι χημικές τουαλέτες Thetford διαθέτουν σωλήνα εκκένωσης για το δοχείο λυμάτων και ένδειξη όταν αυτό γεμίσει. Υποστηρίζονται δε πλήρως από καθαριστικά της ίδιας εταιρίας.

Οι χημικές τουαλέτες Thetford Porta Potti είναι ιδανικές για τροχόσπιτα, το σκάφος, την εξοχή, ακόμα και για άτομα μεγάλης ηλικίας ή μικρά παιδιά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: 42,7 x 38,3 x 33 εκ
  • Ύψος καθίσματος: 32,4 εκ
  • Κάδος λυμάτων χωρητικότητας 12L
  • Χωρητικότητα κάδου νερού: 15L
  • Βάρος: 3,6 κιλά
  • Κωδικός: 14117

Δείτε εδώ και εδώ τα τεχνικά φυλλάδια για τις χημικές τουαλέτες της Thetford.

Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας