Νήμα Avani Eging Max Power PE X8

Νήμα Varivas Avani Eging Max Power PE X8

Varivas
08.0102
Διαθέσιμο
44,00 €
Με ΦΠΑ

Το νήμα Avani Eging παράγεται από τη γνωστή εταιρία Varivas και ειδικεύεται στο ψάρεμα του καλαμαριού, για τους «μάστορες» του είδους.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το νήμα Avani Eging παράγεται από τη γνωστή εταιρία Varivas και ειδικεύεται στο ψάρεμα του καλαμαριού, για τους «μάστορες» του είδους.

Όσοι αναρωτιούνται αν αξίζει τελικά να ψαρεύει κανείς με ένα τόσο ειδικευμένο νήμα τα καλαμάρια, θα σταματήσουν να αναρωτιούνται – κυριολεκτικά - όταν βάλουν το Avani Eging πάνω σε ένα σωστό σετ καλαμιού και μηχανισμού για Eging. Συμπληρώνοντας τον ειδικευμένο εξοπλισμό πάνω σε κάθε είδος ψαρέματος, αποκτάμε μια αίσθηση που δεν μπορεί να συγκριθεί με κάτι άλλο. Και όσοι γνωρίζουν σε τι αναφερόμαστε δύσκολα συμβιβάζονται ξανά με κάτι λιγότερο.

Η Max Power ιδιότητα αυτού του νήματος έχει επιτευχθεί με τεχνολογίες που μόνο η Ιαπωνική Varivas διαθέτει και που διασφαλίζουν την ανώτατη αντοχή, τόσο στη χρήση όσο και στο χρόνο. Μπορεί να αγοράζετε ένα ειδικευμένο νήμα, μα έχετε κάτι που θα αντέξει για πολλαπλάσιο χρονικό διάστημα, κάτι που δε θα χάσει τις ιδιότητές του, κάτι ειδικευμένο. Ας αναλύσουμε λίγο παραπάνω τι σημαίνει «ειδικευμένο» νήμα. Βυθιζόμενο νήμα τέλειας στρογγυλότητας σε όλο του το μήκος, με την μικρότερη δυνατή ελαστικότητα στην αγορά. Νήμα που αποτελείται από την υψηλότερης ποιότητας ίνες -Ultra-High Molecular Weight Polyethylene Fiber – οι οποίες διασφαλίζουν την άμεση μεταφορά και της παραμικρής επαφής με την καλαμαριέρα μας.

Το νήμα Avani Eging Max Power, πέρα από την τέλεια 8κλωνη πλέξη του, έχει επικαλυφθεί με την τεχνολογία SP-F. Διαθέτει εξωτερικό περίβλημα υλικού Fluoride - παρόμοιο με το γνωστό σε όλους μας Fluorocarbon – το οποίο έχει τριπλό σκοπό. Αρχικά, το νήμα Avani Eging πετυγχάνει πολύ πιο μακρινές βολές, αφού εκμηδενίζει την τριβή ανάμεσα στους οδηγούς. Κατά δεύτερον προστασία των οδηγών του καλαμιού μας. Κατά τρίτον, προστασία του ίδιου του νήματος από τα γδαρσίματα και την πολύχρονη χρήση. Σε συνδυασμό με το ειδικό σπρέυ της εταιρίας για τα νήματά της το Avani Eging Max Power PEX8 θα μας αντέξει πολύ περισσότερο απ’ ότι περιμένουμε.

Μα δε σταματάμε εκεί. Οι Ιάπωνες έχουν πάει το ψάρεμα των κεφαλόποδων σε άλλη διάσταση. Θέλουν να μη τους ξεφεύγει καμιά λεπτομέρεια. Δε τους αρκεί ένα νήμα με την καλύτερη απόκριση και αίσθηση που καταλαβαίνει, καρφώνει και διαχειρίζεται το κεφαλόποδο σωστά. Θέλουν να αντιλαμβάνονται ό,τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ακόμα και όταν σε άλλες περιπτώσεις δε θα αντιλαμβανόμασταν τίποτα.

Έτσι ανά δυο μέτρα το νήμα διαθέτει τμήμα 50 εκατοστών, με χρώμα το οποίο εναλλάσσεται. Ο κάθε χρωματισμός σε αυτό το σημείο διαιρείται σε τρία μέρη: ένα χρώμα στην αρχή, ένα διαφορετικό στο μέσον και ένα στο τέλος. Παρατηρώντας την τάση του νήματος μπορεί κανείς να αντιληφθεί το δάγκωμα του καλαμαριού πριν αυτό καν ξεκινήσει να τραβάει, ή πριν καν αυτό πιαστεί. Θα δούμε λοιπόν  ψαράδες να καρφώνουν πριν καν «συμβεί» κάτι οφθαλμοφανές. Με λίγη εξάσκηση το σύστημα χρωμάτων στο νήμα θα είναι άσσος στο μανίκι για τους πλέον ψαγμένους ψαράδες της τεχνικής.

PE Αντοχή Μήκος
0,6 6,6 κιλά / 14,5 lbs 150 μ
0,8 7,6 κιλά / 16,7 lbs 150 μ
1,0 9,2 κιλά / 20,2 lbs 150 μ
Μήκος Νήματος
0 - 200 μ.
Πάχος
0,11 - 0,20 χιλ
Τύπος Νήματος
8κλωνο
7 αντικείμενα
Νέο

MAX-PE Line

Τα νήματα Max Power PE (MAX-PE) είναι από 1,3 – 1,5 φορές πιο ισχυρά από τις συνήθεις ίνες PE, προσδίδοντας στον εξοπλισμό σας την απαραίτητη αντοχή για να φέρετε στην επιφάνεια μεγάλα αλιεύματα, χωρίς δυσκολία στη μάχη.

PE - Braided Fishing Line

Τα νήματα σε PE έχουν βελτιώσει σημαντικά την αντοχή τους, τη δύναμη και την ευαισθησία τους, με αποτέλεσμα να φέρουν σημαντικές αλλαγές και στο τρόπο με τον οποίο ψαρεύουμε. Η μηδενική τους ελαστικότητα και η δύναμή τους, επιστρέφει στο καλάμι σας κάθε ερέθισμα που λαμβάνει χώρα στην άκρη του νήματος. Νήματα PE είναι 2,5 με 3 φορές πιο δυνατά από nylon μεσινέζες ίδιας διατομής, αλλά απαιτούν προσεκτικό χειρισμό αναφορικά με την τριβή τους σε ξένα σώματα, λόγω του πολύ ευαίσθητου και λεπτής διατομής υλικού τους.

SP-F - Super Fluoride Coating

Η τεχνολογία VARIVAS Super Fluoride (SP-F) δημιουργεί μια αδιάβροχη, προστατευτική επικάλυψη στην επιφάνεια του νήματος, η οποία το προστατεύει από την απορρόφηση νερού, βελτιώνει την επίτευξη βολών και αυξάνει την αντοχή στην τριβή.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας