Νήμα Rhino Black Cat S-Line
Νήμα Rhino Black Cat S-Line
Νήμα Rhino Black Cat S-Line
Νήμα Rhino Black Cat S-Line

Νήμα Black Cat S-Line

Black Cat
08.0119
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
270,00 €
Με ΦΠΑ

Εξαιρετικά ανθεκτικό, 8κλωνο νήμα, με απόλυτα στρογγυλή, σφιχτή πλέξη για τις σύγχρονες τεχνικές ψαρέματος μεγάλων αλιευμάτων σε λίμνες και ποτάμια.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Εξαιρετικά ανθεκτικό, 8κλωνο νήμα, με απόλυτα στρογγυλή, σφιχτή πλέξη για τις σύγχρονες τεχνικές ψαρέματος μεγάλων αλιευμάτων σε λίμνες και ποτάμια.

Στη Μεσόγειο το νήμα της Black Cat βρίσκει εφαρμογή στην τεχνική του Heavy Casting, καθώς σας παρέχει 3000 μέτρα για να ψαρεύετε με βαρκάκι και ζωντανό δόλωμα και για να γεμίζετε μηχανισμούς Casting.

Το Black Cat S-Line εντυπωσιάζει με την πολύ σφιχτή ύφανση, την επικάλυψη που δεν του επιτρέπει να απορροφά σχεδόν καθόλου νερό, σε συνδυασμό με την απεριόριστη αντοχή του, καθιστώντας το τέλεια σχεδιασμένο για ψάρεμα από μεγάλες αποστάσεις, με βοηθητικά εργαλεία.

Το κίτρινο χρώμα του κάνει το νήμα εύκολο στον εντοπισμό του από απόσταση, στο σκοτάδι, ή όταν η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Το Black Cat S-Line δοκιμάστηκε κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες από επαγγελματίες αλιείς και Field Testers και επάξια κέρδισε τον τίτλο του 100% αξιόπιστου.

Κωδικός Διάμετρος Αντοχή Χρώμα Μήκος
2352245 0,45 χιλ 50 κιλά (110 lbs) Κίτρινο 3000μ
2352255 0,55 χιλ 70 κιλά (154 lbs) Κίτρινο 3000μ
Μήκος Νήματος
Πάνω από 1000 μ.
Πάχος
0,36 - 0,50 χιλ
0,51 - 0,70 χιλ
Τύπος Νήματος
8κλωνο
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας