Νήμα Varivas Avani Saltwater Finesse PE X8
Νήμα Varivas Avani Saltwater Finesse PE X8
Νήμα Varivas Avani Saltwater Finesse PE X8
Νήμα Varivas Avani Saltwater Finesse PE X8
  • -10%
Νήμα Varivas Avani Saltwater Finesse PE X8
Νήμα Varivas Avani Saltwater Finesse PE X8
Νήμα Varivas Avani Saltwater Finesse PE X8
Νήμα Varivas Avani Saltwater Finesse PE X8

Νήμα Varivas Avani Saltwater Finesse PE X8

Varivas
08.0134
Διαθέσιμο
81,00 € 90,00 € -10%
Με ΦΠΑ

Το Varivas Avani Saltwater Finesse είναι το πιο λεπτό νήμα PE 8 κλώνων, που κατασκευάζεται από την κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η VARIVAS Co., Ltd. είναι μία από τις μόλις 27 εταιρείες στην Ιαπωνία, που ως μέλος της JAFTMA (Japan Fishing Tackle Manufacturers Association) ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές και τις προδιαγραφές της βιομηχανίας JAFTMA, που συμφωνήθηκαν κοινά για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Η VARIVAS είναι μία από τις 27 εταιρείες που έχουν επίσημα δεσμευτεί να τηρούν τους κανόνες και τα πρότυπα, που καθορίζονται από το πρότυπο JAFS, σε μια προσπάθεια να παρέχουν προϊόντα χωρίς αποκλίσεις από τις προδιαγραφές και να οικοδομήσουν μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους.

Με τα προϊόντα Varivas, μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε τις σημάνσεις, όπως το μέγεθος, την πραγματική διατομή και την αντοχή. Μάθετε περισσότερα για τις αυστηρές προδιαγραφές JAFS, σχετικά με νήματα (PE Braided Fishing Line Size Specification) και πετονιές εδώ.

Το Varivas Avani Saltwater Finesse είναι το πιο λεπτό νήμα PE 8 κλώνων, που κατασκευάζεται από την κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία. Το Avani Saltwater Finesse είναι ένα προϊόν το οποίο βασίζεται στην καινοτομία. Είναι το αποτέλεσμα μιας μοναδικής διαδικασίας πλέξης 8 ινών PE, όλες κατασκευασμένες από ίνες πολυαιθυλενίου, εξαιρετικά υψηλής πυκνότητας. Είναι ένα Super Premium νήμα PE (SP-PE), με εξαιρετική απόδοση και σχέση κόστους.

Η Varivas εγγυάται τόσο την αντοχή του νήματος όσο και τη διάμετρό της. Στην αφή αφήνει μια βελούδινη αίσθηση, είναι απόλυτα λείο, με επικάλυψη SP-F, για επίτευξη μέγιστης απόστασης σε βολές.

Το Avani Saltwater Finesse έχει σχεδόν μηδενική ελαστικότητα, για απόλυτη ευαισθησία και άμεσα καρφώματα.

Διατίθεται σε χρώμα Crystal White.

PE / JAFS Αντοχή (Lbs) Αντοχή (Κιλά) Διάμετρος Μήκος
0,2 5,6 2,54 0,074 χιλ 150μ
0,3 7,5 3,4 0,090 χιλ 150μ
0,4 9,2 4,17 0,104 χιλ 150μ
Μήκος Νήματος
0 - 200 μ.
Πάχος
0,01 - 0,1 χιλ
Τύπος Νήματος
8κλωνο
8 αντικείμενα
Νέο

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας