Τεχνητό Ima Ataru 80S
Τεχνητό Ima Ataru 80S
Τεχνητό Ima Ataru 80S
Τεχνητό Ima Ataru 80S
Τεχνητό Ima Ataru 80S
Τεχνητό Ima Ataru 80S
Τεχνητό Ima Ataru 80S
Τεχνητό Ima Ataru 80S

Τεχνητό Ima Ataru 80S

Ima
04.0722
Διαθέσιμο
24,00 €
Με ΦΠΑ

Η πρόταση της Ima για το ψάρεμα του Λαβρακιού, σε σχετικά βαθιά σημεία, όταν τα ψάρια κινούνται κοντά στον βυθό, είναι το τεχνητό Ataru 80S.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το ψάρεμα του Λαβρακιού σε πολλές περιοχές του πλανήτη, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή ψαρέματα για του φίλους του Spinning. Στην Ιαπωνία χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και η εξειδίκευση των τοπικών ψαράδων, φτάνει σε άλλο επίπεδο, σε κάθε τομέα γύρω από το συγκεκριμένο ψάρεμα.

Η Ιαπωνική εταιρία Ima έχει αναπτύξει σειρές τεχνητών δολωμάτων, η κάθε μία εκ των οποίων μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε συνθήκη μορφολογίας βυθού, ρευμάτων και βάθους. Η πρόταση της Ima για το ψάρεμα του Λαβρακιού, σε σχετικά βαθιά σημεία, όταν τα ψάρια κινούνται κοντά στον βυθό, είναι το τεχνητό Ataru 80S. Ένα βυθιζόμενο Minnow 8 εκ. και βάρους 11 γραμμαρίων, με πολύ συμπαγές σώμα, το οποίο σε συνδυασμό με το διπλό κινούμενο έρμα στο εσωτερικό του, θα πραγματοποιήσει απίστευτα μακρινές βολές.

Η γλώσσα του έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει βύθιση από 1 έως 1,5 μέτρο. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της κίνησής του, είναι η αλλαγή τρόπου κίνησης, ανάλογα με την ταχύτητα ανάκτησης. Σε αργές ανακτήσεις θα δώσει μια ομαλή και ήρεμη Rolling (περιστροφική) κίνηση, ενώ με μεγαλύτερες ταχύτητες, ένα ανοιχτό Wobbling (τρέμουλο) το οποίο συνήθως προκαλεί ακόμη και τα πιο καχύποπτα, μεγάλα Λαβράκια. Αν πραγματοποιείτε γρήγορη ανάκτηση με παύσεις, τότε το IMA Ataru 80s θα πραγματοποιεί κίνηση ζιγκ ζαγκ.

Οι σαλαγγιές με τις οποίες το εξόπλισε η IMA είναι Νο 6, υψηλής ποιότητας και αντοχής σε διάβρωση από το θαλασσινό νερό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατηγορία: Βυθιζόμενο
  • Βύθισμα: 100 – 150 εκ
  • Μήκος: 80 χιλ
  • Βάρος: 11 γρ
  • Δράση Wobbling– Τρέμουλο
  • Σαλλαγκιές: Νο 6
  • Κρίκοι: Νο 3
Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
2 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας