Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115
Τεχνητά Seaspin Mommotti 115

Τεχνητά Seaspin Mommotti 115

Seaspin
04.0303
Διαθέσιμο
14,00 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Τεχνητά Ιταλικής κατασκευής τα οποία σε πολύ σύντομο χρόνο, κέρδισαν το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των ψαράδων της Μεσογείου.

Μοντέλο
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα τεχνητά δολώματα Mommotti της Ιταλικής εταιρίας Seaspin κέρδισαν, σε σύντομο χρονικό διάστημα τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των ψαράδων της Μεσογείου.

Τα Mommotti είναι σχεδιασμένα για να εξασφαλίζουν μακρινές βολές ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές και θαλάσσιες συνθήκες. Τα Mommotti αποτελούν πλέον απαραίτητη εναλλακτική για τις Ελληνικές θάλασσες.

Χαρακτηριστικό των τεχνητών Mommotti είναι η αναλογία βάρους-όγκου η οποία εξασφαλίζει μεγάλες βολές, αλλά και μια απαλή, αρμονική κίνηση η οποία εγγυάται αποτελεσματικότητα, ακόμη και με την παρουσία πλαγίων ρευμάτων.

Mommotti Αργής Βύθισης

Με το μοντέλο 115 Slow Sinking, τα Mommotti αποκτούν ένα μικρότερου μεγέθους τεχνητό στην οικογένεια. Τα 11,5 εκ μήκους και τα 13 γρ βάρους δεν είναι τα μόνα στοιχεία διαφοροποίησης του συγκεκριμένου τεχνητού. Το χείλος του διαφέρει σε σχεδιασμό καθώς είναι πιο μακρύ και πιο στρογγυλό. Μετά από δοκιμές που πραγματοποίησε η εταιρία Sea Spin διαπίστωσαν ότι το νέο χείλος, βοηθά στο τεχνητό να διατηρεί την πλεύση του και κόντρα στο ρεύμα και μέχρι τα τελευταία μέτρα της ανάκτησης. Επίσης προσδίδει στο τεχνητό μια γρήγορη περιστροφική κίνηση με έντονες δονήσεις. Ταυτόχρονα διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα των μεγαλυτέρων σε μέγεθος Mommotti. 

Η Seaspin, με το Mommotti 11,5 εκ κατασκεύασε ένα ενδιάμεσο τεχνητό μεταξύ των κλασσικών Minnow και των Long τεχνητών. Η φόρμα του μικρού Mommotti το κάνει ιδανικό για Light Spinning και Ελαφριά Συρτή. Απευθύνεται σε πληθώρα θηρευτών όπως το Λαυράκι.

Άλλη μια χαρακτηριστική καινοτομία των Mommotti 115 SS είναι ο εξοπλισμός του με μονά αγκίστρια (Gàmu 1 στην κοιλιά και Gamu 1/0 στην ουρά), τα οποία μπορούν να αντεπεξέλθουν σε δυνατές μάχες με μεγάλα θηράματα.

Mommotti Επιφανείας

Και αυτό το μοντέλο (Slow Floating) είναι το μικρότερο σε μήκος τεχνητό της οικογένειας Mommotti, το οποίο διαθέτει ελικοειδή κίνηση, σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα μοντέλα. Το Mommotti 115 SF διαθέτει ωστόσο ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και συγκεκριμένα την εσωτερική του κατασκευή DCG: Dynamic Center of Gravity (Δυναμικό Κέντρο Βάρους).

Με τα 11,5 εκ και βάρος 12 γρ είναι το πιο ελαφρύ τεχνητό Mommotti της κατηγορίας. Είναι ένα "έντιμο" και αξιόπιστο τεχνητό για όλους τους μεσαίου μεγέθους θηρευτές θαλασσινού και γλυκού νερού και ειδικά για το Λαβράκι.

Το DCG είναι ένα εσωτερικό σύστημα μετακίνησης σφαιρών, το οποίο επιτρέπει στο Mommotti 115 SF να πραγματοποιεί πιο έντονες κινήσεις, απ' ότι αντίστοιχα τεχνητά στο μέγεθός του. Στην πράξη το DCG αποτελείται από μετακινούμενες σφαίρες, οι οποίες σε άλλα τεχνητά μετακινούνται σε πολύ στενά πλαίσια όταν το τεχνητό κινείται και συχνά η κίνησή τους μπλοκάρεται. Στα Mommotti 115 οι σφαίρες έχουν πολύ περισσότερο χώρο για ελεύθερη κίνηση προς τα εμπρός και πίσω, προκαλούν μια ασταθή ισορροπία και το τεχνητό κινείται με ελικοειδείς κινήσεις.

Δράση

  • Αργή Ανάκτηση: Περιστροφική
  • Κανονική Ανάκτηση: Τρέμουλο και Περιστροφή
  • Γρήγορη Ανάκτηση: Μεγάλο Τρέμουλο
  • Jerking: Για να ερεθίσετε την επιθετικότητα των ψαριών μπορείτε να πραγματοποιήσετε απότομα τινάγματα με το καλάμι σας, μονά  ή πολλαπλά και συνεχόμενα, ώστε να υποχρεώσετε το Mommotti 115 να κάνει έντονες κινήσεις. Πειραματιστείτε με παύσεις και εναλλαγές ταχύτητας.
Μοντέλο Τύπος Μήκος Βάρος Αγκίστρια Βύθισμα Χρώματα
SS Βυθιζόμενο 11,5 εκ 13 γρ #1 & #1/0 40-100 εκ ARB / SARR / BAR / GSTB / GBA / SAR / ACC / BLUE AYU / CEF / MUL
SF Επιφανείας 11,5 εκ 12 γρ 2X #6 30-60 εκ GLWG / SAR / ACC / CEF / AGUP / BLUE ACC / METAL AYU / TRBC / BAR

Mommotti 115

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας