Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko
Τεχνητά Xorus Patchinko

Τεχνητά Xorus Patchinko

Xorus
04.0298
Διαθέσιμο
21,00 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Ποιος έμπειρος spinner δεν γνωρίζει αυτό το μοναδικό Top Water τεχνητό, ή για να το θέσουμε καλύτερα, ποιος από αυτούς δεν έχει έστω και ένα στην συλλογή του...

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ποιος έμπειρος spinner δεν γνωρίζει αυτό το μοναδικό Top Water τεχνητό, ή για να το θέσουμε καλύτερα, ποιος δεν το έχει ψαρέψει έστω μία φορά; Το χαρακτηριστικό, ανάγλυφο σώμα του, με τη μοναδική ικανότητα μακρινής βολής, αποτελούν μερικά από τα στοιχεία τα οποία πολλές εταιρίες έχουν προσπαθήσει να αντιγράψουν.

Το Xorus Patchinko γεννήθηκε σαν ένα καθαρόαιμο τεχνητό για λαβράκια, όμως στην χρήση και την πάροδο του χρόνου απέδειξε ότι είναι εξίσου αποτελεσματικό και με άλλα θηράματα. Πρέπει να έχει κάτι ιδιαίτερο η κίνηση των τεχνητών Patchinko, στην επιφάνεια του νερού, που προσελκύει τα λαβράκια. Να είναι το μοναδικό του σχήμα, με την ογκώδη κοιλιά και τον λεπτό λαιμό; Να είναι η εκτόξευση από την άκρη του καλαμιού σας σε κάθε βολή και η ικανότητα να φτάσει εκεί που κανένα τεχνητό δεν έχει φτάσει; Να είναι η εξαιρετική του αντίδρασή σε ανάκτηση Walk the Dog; Όποιο και να είναι το μυστικό, το Xorus Patchinko αποτελεί ένα από τα περισσότερο αναγκαία και αποδοτικά τεχνητά της αγοράς, στο ψάρεμα Λαβρακιού.

Δύσκολα να βρείτε τεχνητό στα ίδια γραμμάρια που να πραγματοποιεί πιο μακρινές βολές. Και μετά έρχεται η κίνηση. Με αυτό το σχήμα, αποκτά πολύ εύκολα κίνηση Walk the Dog και χάρη στην μικρή επιφάνεια που διαθέτει κάτω από το ρύγχος του, με κάθε αλλαγή θέσης, προκαλεί θόρυβο και ένταση στην επιφάνεια του νερού. Δύσκολα θα βρείτε τεχνητό σαν το Xorus Patchinko, το οποίο να κινείται τόσο φυσικά στον αφρό και να προκαλεί τους θηρευτές.

Τρόπος Χρήσης: Μετά την βολή, με το καλάμι μας να βλέπει χαμηλά, πραγματοποιούμε μικρά κοφτά twitches (χτυπήματα), ταυτόχρονα με ανάκτηση. Όσο πιο γρήγορα και κοφτά είναι αυτά, τόσο πιο κλειστή και νευρική κίνηση το τεχνητό παρουσιάζει. Αντίθετα όσο πιο αραιά και αργά, τόσο πιο ανοιχτή και νωχελική η κίνηση.

Αν και τα τρία μεγέθη των Xorus Patchinko είναι πολύ αποτελεσματικά στα λαβράκια, το μικρότερο μέγεθος θα προλεσκύσει μελανούρια, ζαργάνες και λιτσομελάνουρα. Το μεγαλύτερο μέγεθος εκτός από μεγάλα λαβράκια, θα δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα σε γοφάρια, κυνηγούς, λίτσες και παλαμίδες. Το Xorus Patchinko είναι ένα πραγματικά πολύ αποδοτικό τεχνητό αφρού, για κάθε εποχή και ψάρι που κυνηγά στην επιφάνεια.

Μήκος Βάρος Τύπος Αγγίστρι Διαθέσιμα Χρώματα
8,5 εκ 7 γρ Επιφανείας Σαλλαγκιά 11, 67, 68, 76
10 εκ 10 γρ Επιφάνειας Σαλλαγκιά 1, 3, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 32
12,5 εκ 18 γρ Επιφάνειας Σαλλαγκιά 1, 5, 10, 12, 18, 19, 52
14 εκ 26 γρ Επιφάνειας Σαλλαγκιά 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 32
14 εκ 29 γρ Επιφάνειας Σαλλαγκιά 8, 20

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
00003.21 - 35 γρ
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας