Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait
Τεχνητά Κύδος Light Game Crankbait

Τεχνητά Κύδος Crankbait

Non Branded
04.0477
Διαθέσιμο
32,00 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Η σειρά τεχνητών Κύδος είναι μια 100% ελληνική πρόταση που σχεδιάστηκε, δοκιμάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά στον Ελλαδικό χώρο από τον Γιώργο Τυρίκο Εργά, τον Κώστα Κεζούδη και την εταιρία Τsourosmarine.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά τεχνητών Κύδος είναι μια 100% Ελληνική πρόταση που σχεδιάστηκε, δοκιμάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά στον Ελλαδικό χώρο από τον Γιώργο Τυρίκο Εργά, τον Κώστα Κεζούδη και την εταιρία Τsourosmarine. Αποτελεί μια καινοτομία στον χώρο των τεχνητών δολωμάτων, μια νέα και εντελώς πρωτότυπη πρόταση και συνεργασία, μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα. Το Kύδος είναι χειροποίητο και έχει αναπτυχθεί με βάση τις ιδιαιτερότητες των ακτογραμμών και των ψαριών μας ώστε να καλύψει τις ανάγκες του Έλληνα και ευρύτερα του μεσογειακού ψαρά από το LRF έως το Light Spinning.

To Κύδος σχεδιάστηκε για τις Μεσογειακές ακτογραμμές που κρατάνε Σαργούς, Μελανούρια και Λαβράκια. Ο Γιώργος Τυρίκος έχοντας τεράστια πείρα στον τομέα πειραματίστηκε με διάφορες μορφές χειροποίητων τεχνητών δικής του κατασκευής ώσπου, σε συνεργασία με τον γνωστό lurebuilder Κώστα Κεζούδη από την Κύπρο, να καταλήξουν σε αυτές που προτείνουμε σήμερα. Το έναυσμα ήταν να απαντηθούν δυο μεγάλες προκλήσεις στο πεδίο. Πρώτον, το να φτιαχτεί ένα πετυχημένο τεχνητό που ανταποκρίνεται με ακρίβεια σε πολλές τεχνικές προσεγγίσεις δίχως να σκαλώνει σε δύσκολους τόπους, ή να «αχρηστεύεται» σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Δεύτερον, να καλυφθεί ένα σημαντικό κενό στην αγορά: το ότι δεν υπάρχουν τεχνητά που να μοιάζουν με όλα εκείνα τα πλατιά ψαράκια λείας που υπάρχουν άφθονα στη Μεσογειακή ακτογραμμή και που αποτελούν την πιο κοινή τροφή των αρπακτικών.

Ο τύπος της ακτογραμμής που πρέπει να καλυφθεί με αυτό το τεχνητό έχει μεγάλη ποικιλία βυθού. Από βραχώδεις ρηχοτοπιές, έως βαθιές παραλίες και από εκβολές ποταμών, έως λιμάνια με ρέματα. Έτσι αναπτύχθηκαν δυο διαφορετικά τεχνητά, ένα που να καλύπτει βασικές ανάγκες του LRF σε ρηχοτοπιές, παραλίες και γενικά δύσκολους τεχνικά ρηχούς τόπους και ένα που να καλύπτει βαθύτερα σημεία και πιο heavy παρουσιάσεις για λίγο πιο μεγάλα βάθη, αλλά και δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το Κύδος βγαίνει σε LRF Pencil έκδοση και σε έκδοση Crankbait για HRF/Light Spinning.

Φαντάζεστε ένα μικρό τεχνητό με το οποίο μπορείτε να ψαρεύετε Σαργούς, Μελανούρια και Κοκάλια με Σετ Spinning; Φαντάζεστε ένα μικρό τεχνητό, μεγέθους μπουκιάς από αυτές που αρέσουν τρομερά στα Λαβράκια; Να μπορείτε να το χειριστείτε με το Heavy Rock Fishing ή το Light Spinning σετ σας, κάνοντας μεγάλες βολές, αντέχοντας σε κάθε καιρική συνθήκη και προσφέροντας τεχνικές προσεγγίσεις, που κανένα τεχνητό αυτού του μεγέθους και αυτού του βάρους δεν μπορεί; Το Kύδος Crankbait είναι ένα finesse, μικρό τεχνητό για μεγάλα ψάρια. Ακόμα και με καλάμια με Casting Weight 35 γραμμάρια και με PE 1.0 και με στιβαρούς μηχανισμούς, το Κύδος θα σας εντυπωσιάσει. Φτιάξαμε ένα μικρό τεχνητό για μεγάλες συγκινήσεις. Το Κύδος είναι ένα μικρό τεχνητό για αυτούς που δε θέλουν να θυσιάσουν τίποτα σε αντοχή, όταν ψαρεύουν ένα τόσο ελαφρύ σε γραμμάρια ψαράκι για μεγάλα αλιεύματα.

Η σκέψη μας ήταν να καλύψουμε ένα μεγάλο κενό στην αγορά. Όλα αυτά πλατιά ψάρια λείας – Σαλπάκια, Κακαρέλοι, μικρά Μελανούρια - είναι η τροφή μεγάλων θηρευτών κάθε μέρα. Σε αυτά επιτίθενται από μεγάλοι Σαργοί, έως Λαβράκια και από Συναγρίδες έως πελαγικά. Κι όμως, δεν υπάρχει στο εμπόριο τεχνητό να τα μιμείται. Ο τρόπος που κινούνται αυτά τα ψάρια, καθώς και το σχήμα τους, μας έφερε στο νου ένα Crankbait. Ένα τεχνητό το οποίο αριστεύει στα γλυκά νερά και το οποίο έπρεπε να αναπροσαρμοστεί σχεδιαστικά για τα θαλασσινά. Κατά τις δοκιμές μας, για πάνω από ένα χρόνο σε πολλά μοντέλα, οι ψαρευτικές επιτυχίες που είχαμε ήταν εντυπωσιακές. Όλα έδειχναν πως τα Crankbaits έχουν τρομερό μέλλον στο θαλασσινό νερό. Έτσι λοιπόν βγάλαμε την Σαλπούλα, τον Κακαρέλο και το Μελανούρι σε μια μπουκιά, αρματωμένη όμως για δυνατές μάχες.

Σκοπός μας έγινε να φτιάξουμε ένα τεχνητό που να προσομοιάζει το νευρικό και γρήγορο κολύμπι των μικρόψαρων, σε σταθερές ανακτήσεις, το οποίο όμως την ίδια στιγμή να ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές από το καλάμι μας, όπως η αλλαγή βάθους με σήκωμα της μύτης, τα twitches και οι παύσεις. Το Κύδος Crankbait έχει σχεδιαστεί για τα δύσκολα. Συνεπώς έχει και μακρινή βολή και μεγάλη σταθερότητα σε κάθε είδους περιβάλλον. Μπορεί να βυθιστεί έως 60 περίπου εκατοστά, μα να σηκωθεί εύκολα στους λίγους πόντους νερό, με τον ανάλογο χειρισμό. Όντως βυθιζόμενο με πολύ ζωντανό τρέμουλο, όχι μόνο δεν αδρανεί ποτέ, αλλά μπορεί να ψαρέψει βαθιά στην υδάτινη στήλη. Η γωνία με την οποία κολυμπάει και ο τρόπος που έχουν τοποθετηθεί οι σαλαγκιές, είναι πολύ συγκεκριμένοι. Αφενός προσφέρουν πολύ λίγο πεδίο για να μπλεχτούν σε βραχώδη βυθό και αφετέρου έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να προσφέρουν μεγάλη και συμπυκνωμένη διατρητική επιφάνεια, που «δείχνει» συνεχώς προς τον θηρευτή που καταδιώκει: οι Σαργοί για παράδειγμα που χτυπούν φευγαλέα και πολλές φορές δε πιάνονται, θα τα βρουν εδώ πολύ δύσκολα…Το Κύδος έχει τέτοια κίνηση που θα το νιώθετε συνεχώς στην άκρη του καλαμιού σας και θα νιώθετε και το παραμικρό εμπόδιο, ή επαφή ώστε να διορθώνετε το βάθος πλεύσης, ή να καρφώνετε ακαριαία. Από αυτές τις απόψεις είναι ένα εντελώς νέο τεχνητό.

Ιδανικό του σετάρισμα αποτελεί ένα καλάμι με Max 20 γρ Casting Weight και μηχανισμός 2500, με PE 0,6 – 0,8. Παρόλα αυτά μπορεί να σταθεί περίφημα και με πιο βαριά σεταρίσματα αλλά και εξαιτίας της Quick Response ιδιότητάς του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ελαφριά, αλλά στιβαρά καλάμια, με χαμηλό Casting Weight Max 10. Το ψαράκι Κύδος επίσης μπορεί να αρματωθεί και με μεγαλύτερες σαλαγκιές από αυτές που παρέχονται, για ακόμα μεγαλύτερα ψάρια και για ψάρεμα από βάρκα (Ελαφριά Συρτή, Spinning από βάρκα), ή σε γλυκά νερά, δίχως να χάνει τις ιδιότητές του.

Μοντέλο Μήκος Βάρος Τύπος Χρώματα
Light Game Crankbait 4,9 εκ 7,5 γρ Βυθιζόμενο Μελανούρι, Κέφαλος, Σάλπα, Πέρκα, Κόκκινο Κεφάλι - Λευκό Σώμα

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας