Καλαμαριέρες Harimitsu Sumizoku VE-45 BB Dekabari

Καλαμαριέρες Harimitsu Sumizoku VE-45 BB Dekabari

Harimitsu
03.0300
Αυτος ο συνδυασμός δεν είναι διαθέσιμος
14,00 €
Με ΦΠΑ

Οι καλαμαριέρες Sumizoku μπορούν να χαρακτηριστούν ως μοναδικές σε συνδυασμούς χρωμάτων και ποιότητα υλικών κατασκευής, τα οποία διαθέτουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Harimitsu Sumizoku είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες καλαμαριέρων στον κόσμο, γνωστή για την πλούσια ποικιλία, εντυπωσιακών χρωμάτων στην αγορά. Η Harimitsu είναι από τις πρώτες σε πωλήσεις εταιρίες και η επιλογή των περισσοτέρων φίλων του ψαρέματος κεφαλόποδων, όταν όλες οι άλλες καλαμαριέρες δε φέρνουν αποτέλεσμα.

Οι καλαμαρίδες Sumizoku VE-45 BB Dekabari έχουν σχεδιαστεί ειδικά για περιοχές με μεγάλα βάθη και με έντονα ρέματα. Αν και οι καλαμαριέρες VE-45 Tip Run έχουν αρχικά σχεδιαστεί για ψάρεμα από βάρκα (δείτε τη θέση του κρίκου πάνω στο κεφάλι), είναι πολύ αποτελεσματικές και στο παράκτιο ψάρεμα φυσικά, ειδικά σε εκβολές, ή σε εισόδους λιμανιών όπου υπάρχει έντονη παρουσία ρεμάτων. Με βάρος στα 30 γρ, είναι 9 γρ βαρύτερες από το standard μέγεθος #3.5.

Οι καλαμαριέρες Sumizoku μπορούν να χαρακτηριστούν ως μοναδικές σε συνδυασμούς χρωμάτων και ποιότητα υλικών κατασκευής, τα οποία διαθέτουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Σε καμία άλλη εταιρία δε θα συναντήσετε τόσο έντονα χρώματα, εντυπωσιακούς συνδυασμούς, με μοναδικό στόχο να τραβήξουν την προσοχή των καλαμαριών. Το ύφασμα που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους είναι παχύ, με εφέ αντανάκλασης του φωτός και ανάγλυφο στην αφή, ώστε να παρομοιάζει φυσικά λέπια. Το ύφασμα είναι Ιαπωνικής κατασκευής και διαθέτει στρώσεις από υλικό Mylar (Τερεφθαλικό Πολυαιθυλένιο - PET), το οποίο καλύπτει το σώμα τους. Το υλικό Mylar διαθέτει ιδιότητες όπως τη μεγάλη αντοχή κατά της φθοράς που προκαλείται από γρατζουνιές, κοψίματα, ενώ παράλληλα δε χάνει το σχήμα του, δεν απορροφά οσμές και προκαλεί αντανακλάσεις του φωτός.

Το κεφάλι των Sumizoku VE-45 είναι μυτερό, χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει στην καλαμαριέρα να κινηθεί με χτυπήματα darting. Μπροστά διαθέτει κρίκο και όχι στριφτάρι. Διαθέτει επίσης ειδική υποδοχή, για να τοποθετήσετε έξτρα βάρος κάτω από το κεφάλι, σε περίπτωση που πρέπει να πάτε ακόμη πιο βαθιά, ή τα ρεύματα της περιοχής εμποδίζουν την καλαμαριέρα σας να αποδώσει.

Απόλυτα ισορροπημένοι, οι καλαμαρολόγοι Sumizoku διαθέτουν την καλύτερη κίνηση κάτω από το νερό. Βυθίζονται με απόλυτα φυσικό τρόπο και κάθονται στον πυθμένα σε γωνία 45 μοιρών, λόγω της εμπροσθόβαρης κατασκευής και της άνωσης που διαθέτει η ουρά. Η θέση του βαριδιού σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα της καλαμαριέρας θα κρατήσει την Sumizokou σε οριζόντια θέση καθώς αυτή βυθίζεται με φυσική κίνηση. Το σχήμα του βαριδιού σας επιτρέπει να ψαρεύετε σε φυκιάδες και βραχώδεις περιοχές, χωρίς κίνδυνο εμπλοκής του τεχνητού. Η Harimitsu Sumizoku έκανε το κάτω μέρος του βαριδιού πλατύ, έτσι ώστε να βρίσκει αντίσταση στον αέρα κατά τη βολή και αντίσταση στο νερό καθώς βυθίζεται. Η πορεία της κατά τη βολή γίνεται πιο σταθερή και η απόσταση μεγαλώνει, ενώ βυθίζεται πάντα σε οριζόντια θέση.

Τα πλευρικά φτερά της Sumizoku VE-45 BB Dekabari διασφαλίζουν την ισορροπία της καλαμαριέρας και την πιο ρεαλιστική της απεικόνιση.

Οι καλαμαριέρες Sumizokou είναι αρματωμένες με αγκίστρια της Owner.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 11,5 εκ
  • Μοντέλο: VE-45 BB Dekabari
  • Μέγεθος: 3,5
  • Βάρος: 30 γρ
  • Τύπος: Βυθιζόμενο
  • Ήχος: Ναι

Μέγεθος Καλαμαριέρας
00010.3,5
00019.10,1 - 12 εκ
Βάρος Καλαμαριέρας
00009.25,1 - 35 γρ
0 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας