Καλαμαριέρες Yamashita Egi OH Live Deep

Καλαμαριέρες Yamashita Egi OH Live Deep

Yamashita
03.0238
Διαθέσιμο
16,00 €
Με ΦΠΑ

H Ιαπωνική εταιρία Yamashita αναβάθμισε τις καινοτόμες καλαμαριέρες Egi-Oh Q Live Deep, οι οποίες δεν πρέπει να λείψουν από καμιά κασετίνα, τόσο σε ψάρεμα καλαμαριών και σουπιάς από στεριά, όσο και από βάρκα.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Προκαλέστε τις αντιδράσεις καλαμαριών με την σταθερή πλεύση και γρήγορη βύθιση της Live Deep.

H Ιαπωνική εταιρία Yamashita αναβάθμισε τις καινοτόμες καλαμαριέρες Egi-Oh Q Live Deep, οι οποίες δεν πρέπει να λείψουν από καμιά κασετίνα, τόσο σε ψάρεμα καλαμαριών και σουπιάς από στεριά, όσο και από βάρκα.

Οι καλαμαριέρες Egi-Oh Q Live Deep είναι κατασκευασμένες από πρωτοποριακά καινοτόμα και προσεκτικά μελετημένα υλικά που έχουν κάνει την Yamashita συνώνυμο του ψαρέματος κεφαλόποδων ανά τον κόσμο. Αυτή τη φορά έρχονται με πολλές σχεδιαστικές και κατασκευαστικές καινοτομίες που τις κατατάσσουν στην κορυφή της κατηγορίας.

Στοχεύοντας σε μια πιο κοφτή και σταθερή κίνηση, τα υλικά κατασκευής και το σχήμα των καλαμαρολόγων Egi Oh Live Deep, εξετάστηκαν από την αρχή. Το εξωτερικό βαρύδι απέκτησε κόψη σπαθιού και το σχήμα καρίνας, μετά από εξαντλητικές δοκιμές με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της πλεύσης της καλαμαριέρας. Η Yamashita πέτυχε να βελτιώσει την πλεύση, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο “Egi King Q Live”, με αποτέλεσμα να κόβει το νερό σαν μαχαίρι και να ζωντανεύει την κίνησή της. Το βαρυδάκι διαθέτει επίσης δύο σημεία στα οποία μπορείτε να ανοίξετε τρύπες, είτε για να προσθέσετε επιπλέον βάρος και βάθος, είτε για να ελαφρύνετε το τεχνητό σας.

Μία από τις βασικές καινοτομίες που εισήγαγε η Yamashita στις Live Deep είναι η μείωση της κίνησης προς τα εμπρός κατά 33%, διατηρώντας όμως την ικανότητα για κίνηση υπό γωνία, όσο η καλαμαριέρα βρίσκεται μέσα στο νερό. Τοποθετώντας το κέντρο βάρους σε χαμηλότερο σημείο στο σώμα της καλαμαριέρας, σε σύγκριση με την συμβατική Live, η κίνηση βελτιώθηκε και η στάση του σώματος κατά τη βολή είναι σταθερή.

Μόλις πραγματοποιήσετε τη βολή σας, θα διαπιστώσετε ότι η Yamashita Live Deep, πολύ ομαλά σταματά την κίνησή της μόλις σταματήσετε την ανάκτηση και ξεκινά να βυθίζεται προς τη ζώνη δράσης. Αυτή η ιδιότητα σας επιτρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της καλαμαριέρας σας. Αυτό επίσης σημαίνει ότι ψαρεύετε περισσότερο, καθώς το τεχνητό σας δεν κάνει άσκοπες κινήσεις. Αν για παράδειγμα κάνετε βολή στα 50 μ. θα καταφέρετε με το καλάμι σας ανάμεσα σε 150 και 200 χτυπήματα με κάθε βολή.

Μέσα από άλλες μελέτες η εταιρία θέλησε να κατανοήσει το σύστημα όρασης των κεφαλόποδων και να αποφασίσει πιο είδους φως, είναι πιο αποτελεσματικό για τις καλαμαριέρες της. Σε αντίθεση με τους ανθρώπους, τα κεφαλόποδα μπορούν και ανιχνεύουν τις διαφορές φωτός σε ένα μήκος κύματος, που κινείται γύρω στα 490nm (νανόμετρα). Έτσι με την τεχνολογία 490 Glow, οι καλαμαριέρες Egi-Oh Q Live Search δεν φωσφορίζουν απλά, αλλά εκπέμπουν σε αυτό το μήκος κύματος, στοχευμένα και με μεγάλη ακρίβεια.

Τέλος, η εταιρία θέλησε να εκμεταλλευτεί το γνώση πως τα κεφαλόποδα, για να εντοπίσουν τη λεία τους, μπορούν να εντοπίζουν διαφορές θερμοκρασίας στο νερό, τόσο μικρές όσο 0,5 ή 1 βαθμού Κελσίου. Έτσι ντύνοντας της καλαμαριέρες με θερμικό ύφασμα (Warm Jacket), το οποίο μπορεί και διατηρεί τη θερμοκρασία για περισσότερη ώρα από ένα συμβατικό ύφασμα, έχουμε το πλεονέκτημα αυτής της μικρής, αλλά σημαντικής θερμοκρασιακής διαφοράς που προκύπτει, είτε όταν «φορτίζουμε» την καλαμαριέρα με τον φακό μας, είτε με αυτή που μπορεί να συσσωρευτεί και με την πιο μικρή UV ακτινοβολία, ή απλά με την επαφή της καλαμαριέρας με την παλάμη μας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Καλαμαριέρας: 3,5
  • Βάρος: 22,5 γρ
  • Μήκος (Καθαρό Σώμα): 11 εκ
  • Ταχύτητα Βύθισης: 2 δευτερόλεπτα / μέτρο

Μέγεθος Καλαμαριέρας
00010.3,5
00019.10,1 - 12 εκ
Βάρος Καλαμαριέρας
00008.20,1 - 25 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας