Τεχνητό Molix Jubar Smart 70 FS
Τεχνητό Molix Jubar Smart 70 FS
Τεχνητό Molix Jubar Smart 70 FS
Τεχνητό Molix Jubar Smart 70 FS
Τεχνητό Molix Jubar Smart 70 FS
Τεχνητό Molix Jubar Smart 70 FS
Τεχνητό Molix Jubar Smart 70 FS
Τεχνητό Molix Jubar Smart 70 FS

Τεχνητό Molix Jubar Smart 70 FS

Molix
04.0727
Διαθέσιμο
17,50 €
Με ΦΠΑ

Tο Jubar Smart 70FS από την Molix, είναι ένα συμπαγές Jerkbait μόλις 10 γραμμαρίων και μήκους 7 εκατοστών, τεχνητό γρήγορης βύθισης που θα κινηθεί δελεαστικά με έντονο wobbling στα κατώτερα τμήματα της υδάτινης στήλης.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε προμηθευτεί τεχνητά δολώματα, επηρεασμένοι από το δελεαστικό τους χρώμα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον τύπο τους. Μια κατηγορία τεχνητών δολωμάτων που πολλές φορές δεν τα χρησιμοποιούμε με τον τρόπο για τον οποίο έχουν σχεδιαστεί είναι τα Jerkbaits. Τα Jerkbaits είναι τεχνητά με πολλές δυνατότητες που μπορούν να ξεκλειδώσουν αναπάντεχα αλιεύματα, όταν κλασσικά Minnows δεν είναι ικανά να δελεάσουν τα αδιάφορα ψάρια της περιοχής.

Ένα τέτοιο τεχνητό είναι και το Jubar Smart 70FS από την Molix, ένα συμπαγές Jerkbait μόλις 10 γραμμαρίων και μήκους 7 εκατοστών, τεχνητό γρήγορης βύθισης που θα κινηθεί δελεαστικά με έντονο wobbling στα κατώτερα τμήματα της υδάτινης στήλης, ξεκλειδώνοντας τους θηρευτές που καρτερικά ενεδρεύουν για την λεία τους. Το Jubar Smart 70FS παραμένει αποδοτικό σε  μία ευρεία γκάμα ανακτήσεων.

Με μια γρήγορη ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Jubar Smart 70FS (βάρος- μήκος) διαπιστώνει κανείς εύκολα, ότι πρόκειται για ένα τεχνητό βολίδα, το οποίο θα απογειωθεί σε θα φτάσει σε εξωπραγματικές αποστάσεις σε κάθε μας βολή αψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας και τριβής.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι η σταθερότητα που διατηρεί ακόμη και σε έντονα ρεύματα, είτε αυτά είναι θαλάσσια, είτε πρόκειται για το ψάρεμα της Πέστροφας σε ρυάκια και ποτάμια με έντονη ροή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τύπος: Fast Sinking
  • Βάρος: 10 γρ (3/8 oz)
  • Μήκος: 7 εκ (2,3/4 in)
  • Εύρος Βύθισης: 130 to 180 εκ (4 με 5,9 ft)
Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
4 αντικείμενα

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας