Τεχνητό Duo Beach Walker Axcion Slim 105
Τεχνητό Duo Beach Walker Axcion Slim 105
Τεχνητό Duo Beach Walker Axcion Slim 105
Τεχνητό Duo Beach Walker Axcion Slim 105
Τεχνητό Duo Beach Walker Axcion Slim 105
Τεχνητό Duo Beach Walker Axcion Slim 105

Τεχνητό Duo Beach Walker Axcion Slim 105

DUO
04.0610
Διαθέσιμο
23,00 €
Με ΦΠΑ

Είναι ένα τεχνητό ψαράκι που αναπτύχθηκε από την DUO με στόχο το μικρότερο και λεπτότερο σώμα. Οι συνέργειες που δημιουργούνται από τη λεπτή σιλουέτα του και την ήπια δράση, δεν επιτρέπουν το υπερβολικό και έντονο τρέμουλο.

Μέγεθος
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το DUO Axion Slim 105 θα ξυπνήσει τα αρπακτικά ένστικτα ψαριών που δείχνουν ανενεργά και νωχελικά και θα τα προκαλέσει να εξαπολύσουν την επίθεσή τους. Είναι ένα τεχνητό ψαράκι που αναπτύχθηκε από την DUO με στόχο το μικρότερο και λεπτότερο σώμα. Οι συνέργειες που δημιουργούνται από τη λεπτή σιλουέτα του και την ήπια δράση, δεν επιτρέπουν το υπερβολικό και έντονο τρέμουλο.

Το τεχνητό DUO Beach Walker δεν είναι ένα νέο ψαράκι στο οπλοστάσιο της DUO. Το Axcion Slim 105 παράγεται σε λεπτό προφίλ και η δράση του παράγει μια ευρεία γωνία κατά την κίνηση, χαρακτηριστικά που δε διαθέτουν τα υπόλοιπα Beach Walker.

Το χείλος ενσωματώνεται στο κεφάλι του τεχνητού, δίνοντάς του την ανθεκτικότητα που χρειάζεται σε περίπτωση τυχαίας αλλά επαναλαμβανόμενης επαφής με πέτρες, βράχια, ή τον βυθό της θάλασσας. Ταυτόχρονα, το χείλος βοηθά το Beach Walker Axcion να διατηρήσει την ισορροπία του και τη στάση του κολυμπώντας αντίθετα σε ρεύματα, ή εκβολές ποταμών.

Έχει επίσης σχεδιαστεί για να μπορεί να πραγματοποιεί μακρινές βολές, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας του ψαρά. Εκτός από λεπτό προφίλ, διαθέτει και βάρος που το εντάσσει στα βυθιζόμενα τεχνητά. Το βάρος του το βοηθά να πραγματοποιεί μακρινές βολές, με μικρή αντίσταση αέρα, σε αποστάσεις που συνήθως φτάνουν οι πλάνοι.

Η DUO έχει σχεδιάσει την ουρά του μακριού και λεπτού σώματος του Axcion Slim 105, για να παράγει μια κίνηση ευρείας γωνίας (δείτε το σχετικό βίντεο) η οποία θα προσελκύει αλιεύματα από απόσταση.

Το σώμα του Axcion Slim είναι επίπεδο, συμπαγές και παρά τον βυθιζόμενο χαρακτήρα του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρά βάθη.  

inner

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 10,5 εκ
  • Βάρος: 33 γρ
  • Βάθος Λειτουργίας: 0,5 ~ 2 μ
  • Μέγεθος Σαλαγκιάς: #4
  • Τύπος: Βυθιζόμενο
Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
2 αντικείμενα

Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας