Τεχνητά River2Sea Kong 138
Τεχνητό River2Sea Kong
Τεχνητά River2Sea Kong 138
Τεχνητά River2Sea Kong 138
Τεχνητό River2Sea Kong
Τεχνητά River2Sea Kong 138

Τεχνητό River2Sea Kong

River2Sea
04.0485
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
12,00 €
Με ΦΠΑ

Το τεχνητό για λίμνες και ποτάμια River2Sea "Kong" swimbait, έχει όντως πάρει την ονομασία του από τον ήρωα του κινηματογράφου.

Μοντέλο
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το τεχνητό για λίμνες και ποτάμια River2Sea "Kong" swimbait, έχει όντως πάρει την ονομασία του από τον ήρωα του κινηματογράφου. Είναι ένα σπαστό τεχνητό, σε δύο σημεία, με φτερά τα οποία προεξέχουν από το σώμα, σαν αληθινό ψάρι. Είναι δύσκολο να βρεθεί στο εμπόριο τεχνητό το οποίο να παρομοιάζει τόσο στην όψη, όσο και στην κίνηση την Πέρκα του γλυκού νερού, αλλά το River2Sea Kong είναι πραγματικά εντυπωσιακό, τόσο στην έκδοση βυθιζόμενου, όσο και επιφανείας.

Το σπαστό αυτό swimbait διαθέτει σκληρό σώμα με ανάγλυφες, φυσικές λεπτομέρειες. Τα φτερά είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτο πλαστικό. Τα τρία τμήματα του σώματος είναι ενωμένα σε δύο σημεία, με πύρο που επιτρέπει την ελεύθερη και απρόσκοπτη κίνηση του κάθε τμήματος.

Οι σαλλαγκιές είναι Daiichi (BN) X Strong. Διαθέτουν πολύ κοφτερό αρπάδι και είναι ιδανικές για ψάρεμα μεγάλων αλιευμάτων σε γλυκό νερό.

Μήκος Βάρος Τύπος Διαθέσιμα Χρώματα
13,8 εκ 34 γρ Επιφανείας 2, 3, 5
13,8 εκ 39,5 γρ Βυθιζόμενο 2, 3, 5

Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
00004.36 - 50 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας