Αγκίστρια Mustad 2330DT
Αγκίστρια Mustad 2330DT
Αγκίστρια Mustad 2330DT
Αγκίστρια Mustad 2330DT
Αγκίστρια Mustad 2330DT
Αγκίστρια Mustad 2330DT

Αγκίστρια Mustad 2330DT

Mustad
09.0112
Διαθέσιμο
5,00 €
Με ΦΠΑ

Στραβά, παραγαδίσια αγκίστρια, με κρίκο.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Mustad ξεκίνησε την παραγωγή αγκιστριών το 1870 και μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει έναν εντυπωσιακό αριθμό διαφορετικών αγκιστριών, για όλους τους τύπους ψαρέματος. Με τέτοια εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου, Mustad γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται για να τελειοποιηθεί ένα αγκίστρι γλυκού ή θαλασσινού νερού.

Αξιοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες και υλοποιώντας τις καλύτερες τεχνικές κατασκευής, με τη Mustad δε θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για τα αγκίστρια σας.

Τα Mustad 2330DT διαθέτουν τη μύτη "MTL-V1" η οποία έχει σχεδιαστεί ξανά και φέρει νέα επεξεργασία ακονίσματος. Το αποτέλεσμα είναι το αρπάδι να διαθέτει νέο σχεδιασμό με ιδιότητες υψηλότερης διάτρησης κατά 50%

Ο κωδικός 2330DT διαθέτει παραγαδίσια, στραβά αγκίστρια, με κρίκο.

Σε συσκευασία των 100 τμχ.

Mustad 2330DT

2330scale

Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Ίσιο Κρίκο
Παπαγαλέ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας