Αγκίστρια Decoy Worm 128
Αγκίστρια Decoy Worm 128
Αγκίστρια Decoy Worm 128
Αγκίστρια Decoy Worm 128
Αγκίστρια Decoy Worm 128
Αγκίστρια Decoy Worm 128

Αγκίστρια Decoy Worm 128

Decoy
09.0335
Διαθέσιμο
5,00 €
Με ΦΠΑ

Τα αγκίστρια Decoy Worm 128 Neko Rig είναι ιδανικά λόγω του σχήματός τους, για μεγάλα Λαυράκια.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τέλεια επιλογή για finesse τεχνικές με σιλικόνες, τα αγκίστρια Decoy Worm 128 Neko Rig Hook παρέχουν σε κάθε angler τη δυνατότητα να αρματώσει τεχνητά με σωστό τρόπο, αξιοποιώντας την τεχνική Neko, χωρίς να μειώνει τις πιθανότητες επιτυχιών. Τα αγκίστρια Decoy Worm 128 Neko Rig είναι ιδανικά λόγω του σχήματός τους, για μεγάλα Λαυράκια.

Η Decoy τα κατασκεύασε με κάθετο κρίκο ο οποίος εμποδίζει την μετακίνηση του κόμπου και επίσης κρατά την σιλικόνη στη θέση της, για άριστες παρουσιάσεις. Διαθέτει επίσης ένα διαφανές σωληνάκι, το οποίο δεν γίνεται εύκολα ορατό και λειτουργεί ως στόπερ, εμποδίζοντας την σιλικόνη σας να μετακινείται κατά μήκος του κορμού, του αγκιστριού.

Κατασκευασμένα στην Ιαπωνία, τα συγκεκριμένα αγκίστρια της Decoy, είναι πολύ κοφτερά, διαθέτουν ιδιότητες πολύ υψηλής διείσδυσης και έχουν επικάλυψη φθορίου, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά τους. Τα αγκίστρια Offset Decoy Neko Rig, διαθέτουν κορμό με μεγάλη καμπύλη για καλύτερο κάρφωμα. Το φινίρισμά τους, τους προσδίδει μια εντελώς λεία επιφάνεια, για άμεση διάτρηση. Όταν θέλετε να κάνετε διακριτικές παρουσιάσεις των σιλικονούχων δολωμάτων σας, ιδιαίτερα εκείνων σε σχήμα σκουληκιού, τα Decoy Worm 128 Neko Rig Hook σας δίνουν την ευελιξία που χρειάζεστε.

Εάν είστε φίλος αυτού του τύπου αρματώματος (Neko), τα αγκίστρια Decoy Worm 128 Neko αποτελούν εξαιρετική επιλογή. Τα Decoy Worm 128 Neko διατίθενται σε χρώμα Μαύρο Νίκελ.

Κατασκευασμένα στην Ιαπωνία.

Μοντέλο Μέγεθος Τμχ ανά Συσκευασία
827628 1 4
827611 3 5
Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Ίσιο
Ίσιο Κρίκο
16 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας