Kendozo Micro Assist
Kendozo Micro Assist
Kendozo Micro Assist
Kendozo Micro Assist
Kendozo Micro Assist
Kendozo Micro Assist
Kendozo Micro Assist
Kendozo Micro Assist
Kendozo Micro Assist
Kendozo Micro Assist
Kendozo Micro Assist
Kendozo Micro Assist

Kendozo Micro Assist

Kendozo
09.0371
Διαθέσιμα
4,50 €
Με ΦΠΑ

Τα Micro Assist Ηοοks της Kendozo έρχονται να κάνουν την διαφορά στην ετοιμασία μικρών πλάνων, για μάχες στο Light Rock Fishing και στο Light Shore Jigging.

Μέγεθος
Αγκίστρια

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα Micro Assist Ηοοks της Kendozo, με το διαφορετικό μήκος Assist Line έρχονται να κάνουν την διαφορά, στην ετοιμασία μικρών πλάνων, για μάχες στο Light Rock Fishing και στο Light Shore Jigging.

Τα Micro Assist από την Kendozo είναι δεμένα με έξτρα ενισχυμένο νήμα PE, με nylon στο εσωτερικό του, χαρακτηριστικό το οποίο χαρίζει στα αγκίστρια μια φυσική πλεύση και κίνηση μέσα στο νερό, συμβάλλοντας στο άμεσο κάρφωμα με την παραμικρή επαφή.

Επιπλέον, η σχεδίαση τους, ο τρόπος δεσίματος, ο υπολογισμός της γωνίας αλλά και της απόστασης του αρπαδιού από τον κορμό του αγκιστριού εξασφαλίζει το σίγουρο κάρφωμα από κάθε σημείο του ψαριού, ακόμα και στα πιο σκληρά σημεία. Ο κορμός του συγκεκριμένου αγκιστριού έχει περάσει μέσα από μια διαδικασία λέπτυνσης και συνάμα ενδυνάμωσης, παρέχοντας ένα αγκίστρι πραγματικά λεπτό και δυνατό σε χρυσή απόχρωση με ισχυρή προστασία στη σκουριά από το θαλασσινό νερό.

Τέλος, ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο των νέων assist της Kendozo αποτελούν οι φωσφορούχες τρέσες που διαθέτουν αλλά και η κόλα σε UV χρωματισμό που έχει χρησιμοποιηθεί στο σημείο του δεσίματος, χαρακτηριστικά τα οποία αποδεικνύουν την έμφαση στην λεπτομέρεια την οποία δίνει η Kendozo.

Τα αγκίστρια είναι τύπου Chinu, σε χρυσό χρώμα, με ιδιαίτερη επεξεργασία, που τους δίνει εξαιρετικό κάρφωμα και αντοχές στον χρόνο.

Διαθέτουν Split και Solid Ring για άμεση χρήση στο ψάρεμά μας.

Μέγεθος Αγκίστρι Μήκος Συνολικό Μήκος Αντοχή Τεμάχια ανά Συσκευασία
Small Μονό Assist  5 χιλ 3,0 εκ 65 lbs 3
Διπλό Assist 10 χιλ / 20 χιλ 3,5 εκ 65 lbs 2
Medium Μονό Assist  5 χιλ 3,2 εκ 65 lbs 3
Διπλό Assist 10 χιλ / 20 χιλ 4,0 εκ 65 lbs 2
Large Μονό Assist  5 χιλ 3,5 εκ 65 lbs 3
Διπλό Assist 10 χιλ / 20 χιλ 5,0 εκ 65 lbs 2
Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Ίσιο
Κυρτό Κεφάλι
12 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας