Αγκίστρια VMC Predator Spin Shot Wide Gap 7342SH
Αγκίστρια VMC Predator Spin Shot Wide Gap 7342SH
Αγκίστρια VMC Predator Spin Shot Wide Gap 7342SH
Αγκίστρια VMC Predator Spin Shot Wide Gap 7342SH
Αγκίστρια VMC Predator Spin Shot Wide Gap 7342SH
Αγκίστρια VMC Predator Spin Shot Wide Gap 7342SH

Αγκίστρια VMC Predator Spin Shot Wide Gap 7342SH

VMC
09.0400
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
4,80 €
Με ΦΠΑ

Ένα αγκίστρι αποκλειστικά σχεδιασμένο για Drop Shooting από την VMC, είναι το Predator Spin Shot Wide Gap (7342SH).

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ένα αγκίστρι αποκλειστικά σχεδιασμένο για Drop Shooting από την VMC, είναι το Predator Spin Shot Wide Gap (7342SH). To Predator Spin Shot Wide Gap ουσιαστικά είναι η προσαρμοσμένη κι εξελιγμένη πρόταση από την VMC, στις ανάγκες του Drop Shot. Στην πραγματικότητα είναι το ίδιο αγκίστρι με το Spinshot Drop Shot, αλλά με μεγαλύτερη καμπύλη.

Όταν η ανάγκη για αύξηση των διατομών της αρματωσιάς και η χρήση μεγαλύτερων δολωμάτων μας εξασφαλίζει την επιτυχία, τότε πλέον έχουμε περάσει το κατώφλι του Power Drop Shooting. Εκεί αγκίστρια όπως το Predator Spin Shot Wide Gap θα πλαισιώσουν την αρματωσιά μας και θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, δείχνοντας την ισχύ τους ακόμη και στα πολύ μεγάλα Λαβράκια. Το VMC 7342SH είναι κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής ποιότητας, εμπλουτισμένο με άνθρακα για υψηλή αντοχή.

Το ενσωματωμένο στριφτάρι εγγυάται επίσης υψηλή αντοχή και περιστροφή 360⁰ γύρω από τον άξονα της αρματωσιάς για μηδενικά μπλεξίματα αυτής, αλλά και φυσικά κίνηση του δολώματος. Άλλο ένα τεχνικό σημείο στο οποίο πρέπει να δοθεί έμφαση, αναφορικά με το αγκίστρι Predator Spin Shot Wide Gap είναι η τεχνολογία της VMC 3° Offset Point και η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας κλίσης 3° στην ακμή του αγκιστριού σε σχέση με το μάτι (σημείο δεσίματος). Αυτό προσφέρει καλύτερο και πιο σίγουρο κάρφωμα ειδικά σε μεγάλα ψάρια.

Άλλη μια τεχνολογία που συνοδεύει το Predator Spin Shot Wide Gap είναι η πιο εξελιγμένη μέθοδος ακονίσματος της VMC κι αυτή δεν είναι άλλη από την VMC® Needle Sharp, μέθοδος κατά την οποία αποτελείται από μια ενδελεχής διαδικασία λείανσης και χημικής κατεργασίας της ακμής του αγκιστριού για την απόλυτα αιχμηρή και διατρητική ακμή των αγκιστριών της.

Κωδικός Μέγεθος Τμχ ανά Συσκευασία
7342 SH01/0K1 1/0 4
7342 SH02/0K1 2/0 4
7342 SH03/0K2 3/0 4

Τεχνολογίες VMC

Hi-Carbon Steel – Το υλικό Carbon δεν παρουσιάζει αυξο-μειώσεις στις ιδιότητές του, με μεταβολές της θερμοκρασίας. Όσο υψηλότερη η περιεκτικότητα σε carbon, τόσο πιο ισχυρό είναι το μέταλλο.

Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Ίσιο
Ίσιο Κρίκο
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας