Αγκίστρια VMC SpinShot Drop Shot
Αγκίστρια VMC SpinShot Drop Shot
Αγκίστρια VMC SpinShot Drop Shot
Αγκίστρια VMC SpinShot Drop Shot
Αγκίστρια VMC SpinShot Drop Shot
Αγκίστρια VMC SpinShot Drop Shot
Αγκίστρια VMC SpinShot Drop Shot
Αγκίστρια VMC SpinShot Drop Shot
Αγκίστρια VMC SpinShot Drop Shot
Αγκίστρια VMC SpinShot Drop Shot
Αγκίστρια VMC SpinShot Drop Shot
Αγκίστρια VMC SpinShot Drop Shot

Αγκίστρια VMC SpinShot Drop Shot

VMC
09.0401
Διαθέσιμο
6,60 €
Με ΦΠΑ

To αγκίστρι VMC SpinShot (7119SS) είναι ένα αγκίστρι, αποκλειστικά μελετημένο και κατασκευασμένο για την τεχνική του Drop Shot.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

To αγκίστρι VMC SpinShot (7119SS) είναι ένα αγκίστρι, αποκλειστικά μελετημένο και κατασκευασμένο για την τεχνική του Drop Shot. Διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένα αγκίστρι για να δώσει μια αληθοφανή παρουσίαση στο σιλικονούχο μας δόλωμα και να το κάνει θελκτικό στα μάτια των θηρευτών που αναζητούμε και κυρίως των Λαβρακιών, μιας και η τεχνική του Drop Shot αναπτύχθηκε αρχικά για το Λαβράκι.

Στο SpinShot (7119SS) έχει τοποθετηθεί από την VMC ένα μικρό στριφτάρι μόνιμα στο «μάτι» του αγκιστριού, για να αποφεύγονται τα προβλήματα που προέκυπταν μέχρι σήμερα με τα σταθερά αγκίστρια. Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζεται είναι η εμπλοκή του αγκιστριού γύρω από την πετονιά της αρματωσιάς, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται μια αφύσικη εικόνα και να μην ψαρεύει το δόλωμά μας.

Επίσης, με την χρήση του στριφταριού, το αγκίστρι έχει την δυνατότητα περιστροφής 360ο γύρω από την αρματωσιά αλλά μπορεί να κινείται και ελαφρώς πάνω-κάτω, ενισχύοντας τη φυσική κίνηση και παρουσία της σιλικόνης μας.

Το 7119SS έχει εξοπλιστεί με τις προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας και κατασκευής αγκιστριών από την VMC, μερικές εκ των οποίων είναι:

  • Spark Point®: επεξεργασία λείανσης της ακμής του αγκιστριού με μηχανικό αλλά και χημικό τρόπο, για άμεσο και βαθύ κάρφωμα
  • Barbarian®: είναι η τεχνολογία κατά την οποία το αγκίστρι αποκτά μια μοναδική καμπύλη η οποία βελτιώνει την διείσδυση αλλά κρατάει και το ψάρι κοντά στο στέλεχος, ασκώντας λιγότερη πίεση στο σημείο, με αποτέλεσμα την αποφυγή του ανοίγματος του αγκιστριού, ιδιαίτερα στα μεγάλα ψάρια.
  • Ειδική επεξεργασία με βανάδιο για αύξηση της σκληρότητας και αντοχής του αγκιστριού.

Το Spin Shot (7119SS) όπως και το Predator Mystic Spin Shot 7342SH αποτελούν εξαιρετικές και εξειδικευμένες επιλογές για την τεχνική του DropShot.

Τεχνολογίες VMC

Barbarian® - Ο μοναδικός σχεδιασμός της τεχνικής καμπύλης μεταφέρει τη μέγιστη μεταφορά κινητικής ενέργειας προς τη μύτη του αγκιστριού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πιο γρήγορη και με λιγότερη προσπάθεια διείσδυση του αρπαδιού. Το σχήμα V της καμπύλης «κλειδώνει» το ψάρι κοντά στον κορμό και μεταφέρει την ένταση από την ακμή του αρπαδιού. Αυτό εμποδίζει τα μεγάλα αλιεύματα από το να ανοίγουν το αγκίστρι.

Vanadium® Steel– Τα αγκίστρια VMC® Vanadium® είναι πολύ χαμηλού βάρους και με κατά 25% μεγαλύτερη αντοχή. Τα αγκίστρια που φέρουν την τεχνολογία VMC® Vanadium® είναι ιδανικά για finesse τεχνικές όπου απαιτείται άμεση διείσδυση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

  • Κωδικός: 7119SS
  • Χρώμα: Black Nickel 
  • Μέγεθος: Νο 2 
  • Τεμάχια ανά συσκευασία: 5

Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Ίσιο
Ίσιο Κρίκο
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας