Αιώρα Campo Cocoon
Αιώρα Campo Cocoon
Αιώρα Campo Cocoon
Αιώρα Campo Cocoon

Αιώρα Campo Cocoon

Campo
86.0132
Χωρίς απόθεμα
33,75 €
Με ΦΠΑ

Η αιώρα Cocoon της εταιρίας Campo είναι η ιδανική αιώρα για να κοιμηθείτε σε εξωτερικό χώρο.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η αιώρα Cocoon της εταιρίας Campo είναι η ιδανική αιώρα για να κοιμηθείτε σε εξωτερικό χώρο.

Διαθέτει κουνουπιέρα, η οποία κλείνει με φερμουάρ και σας προστατεύει από όλους τους ενοχλητικούς ‘’επισκέπτες’’, όπως μύγες, κουνούπια, σφήκες, σκορπιούς, κ.ά., που σημαίνει ένα πιο ασφαλή και άνετο ύπνο, ή χαλαρή ξεκούραση. Η Cocoon είναι ιδανική για τους λάτρεις της περιπέτειας, του κάμπινγκ, της πεζοπορίας, των ταξιδιών backpacking, της παραλίας, ή ακόμα και για έκτακτη ανάγκη στην αυλή και στο αίθριο σας σε μια βάση αιώρας.

Η αιώρα Cocoon της Campo έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες σας για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Διαθέτει ενσωματωμένους ιμάντες και κρίκους Carabiner για εύκολη, ασφαλή και γρήγορη ανάρτηση, με εύκολη ρύθμιση του ιδανικού μήκους κρέμασης και ύψους.

Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας διαπνέων, ανθεκτικό στα σκισίματα, μαλακό, ελαφρύ και συμπαγές νάιλον υλικό αλεξίπτωτου 210T (100% parachuteSilk, nylontrilobal) που στεγνώνει πολύ γρήγορα και πλένεται σε πλυντήριο σε κρύο, απαλό κύκλο. Η ποιοτική της κατασκευή με τριπλές ραφές παρέχει αξιόπιστη αντοχή στα σημεία πίεσης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Υλικό: 210T (100% Νάιλον Αλεξιπτώτου)
  • Περιλαμβάνεται Κουνουπιέρα με 2 Σχοινιά
  • Τριπλές ραφές
  • Περιλαμβάνονται 2 Κρίκοι Carabiner
  • Περιλαμβάνονται 2 Ιμάντες
  • Κωδικός: 6006510
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας