Περιστρεφόμενη Καλαμοθήκη Exploding Fish Evolution 360 Βluewater
Περιστρεφόμενη Καλαμοθήκη Exploding Fish Evolution 360 Βluewater
Περιστρεφόμενη Καλαμοθήκη Exploding Fish Evolution 360 Βluewater
Περιστρεφόμενη Καλαμοθήκη Exploding Fish Evolution 360 Βluewater

Περιστρεφόμενη Καλαμοθήκη Exploding Fish Evolution 360 Βluewater

Exploding Fish
21.0050
Διαθέσιμο
205,00 €
Με ΦΠΑ

Μόλις τοποθετήσετε στο σκάφος σας την πρώτη Περιστρεφόμενη Καλαμοθήκη Evolution Bluewater της εταιρίας Exploding Fish, θα αναρωτηθείτε πως ψαρεύατε τόσα χρόνια.

Είδος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μόλις τοποθετήσετε στο σκάφος σας την πρώτη Περιστρεφόμενη Καλαμοθήκη Evolution Bluewater της εταιρίας Exploding Fish, θα αναρωτηθείτε πως ψαρεύατε τόσα χρόνια. Οι περιστρεφόμενες καλαμοθήκες είναι, με πολύ απλά λόγια, το μέλλον του ψαρέματος σε ό,τι αφορά την στήριξη του καλαμιού πάνω στην βάρκα μας. Η Αυστραλιανή εταιρία Εxploding Fish με διεθνώς κατοχυρωμένη πατέντα είναι η πρώτη που σχεδιάζει, παράγει και εμπορεύεται τέτοιες καλαμοθήκες. Οι Evolution 360 αλλάζουν εντελώς τον τρόπο που κάνουμε βαριά, ή ελαφριά Συρτή, είτε στην επιφάνεια, είτε βαθύτερα, με κάθετα από την βάρκα ψαρέματα, με Μολύβι Φύλακα, με ζωντανό, ή νωπό δόλωμα για μικρά, ή πολύ μεγάλα αλιεύματα και γενικά όλες αυτές τις τεχνικές στις οποίες το καλάμι μας περνάει πολύ ώρα ψαρεύοντας στερεωμένο σε μια βάση η οποία μέχρι σήμερα ήταν σταθερή.

Τι προσφέρει παραπάνω μια περιστρεφόμενη βάση; Η δυνατότητα περιστροφής της βάσης μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε το καλάμι μας στη σωστή γωνία, με βάση παραμέτρους που αλλάζουν συνεχώς: με βάση τα ρέματα, την κίνηση του σκάφους, τον αέρα, το κύμα, με βάση τα άλλα καλάμια που χρησιμοποιούμε, όταν θέλουμε να δολώσουμε, καθώς πολεμάμε το ψάρι που έχει αγκιστρωθεί, κ.α.. Οι περιστρεφόμενες βάσεις είναι ένα πρακτικό εργαλείο που ευκολύνει απίστευτα το ψάρεμά μας. Όταν δένουμε, ή όταν κινούμαστε προς τον προορισμό μας αλλάζουμε τη θέση του καλαμιού για να μη μας εμποδίζει, δίχως να χρειαστεί να το μετακινήσουμε. Όταν θέλουμε στη θήκη να βάλουμε ομπρέλα, φώτα νυκτός, ή ψαρέματος και να δώσουμε τη σωστή κλίση που θέλουμε για να μας καλύπτουν.

Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε όλα τα παραπάνω, τοποθετώντας στην κουπαστή σας την περιστρεφόμενη καλαμοθήκη Exploding Fish Evolution 360 Bluewater, η οποία θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο ψαρεύατε μέχρι τώρα, με τις συμβατικές, σταθερής τοποθέτησης, καλαμοθήκες και οι οποίες περιορίζουν το καλάμι σας, σε μία συγκεκριμένη θέση. Τώρα μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού, εύκολα και γρήγορα να ανταποκριθείτε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες μάχης με μεγάλα θηράματα και να πραγματοποιήσετε πολλές εργασίες, χωρίς να βγάλετε το καλάμι σας από την καλαμοθήκη του.

Η σειρά περιστρεφόμενων καλαμοθηκών της Exploding Fish αποτελούν περισσότερο επανάσταση, παρά εξέλιξη στον εξοπλισμό του σκάφους σας. Διατίθεται σε 3 μοντέλα ανάλογα με την κλίση του βραχίονά τους σε 30⁰, 15⁰ και 0⁰ μοίρες αντίστοιχα. Είναι κατασκευασμένες από ναυτιλιακού τύπου, ανοξείδωτο 316 ατσάλι, με γυαλιστερό φινίρισμα και αντέχουν έως και 60 κιλά ψαρευτικού εξοπλισμού ερματισμού.

Συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και έχουν δοκιμαστεί για την αντοχή τους, σε σχέση με τις σταθερές καλαμοθήκες.

Η τοποθέτησή τους γίνεται εύκολα, στις υπάρχουσες οπές, στην κουπαστή του σκάφους σας. Η αισθητική τους θα βελτιώσει σημαντικά τόσο την εικόνα όσο και την αξία του σκάφους σας.

Η σειρά από Περιστρεφόμενες Καλαμοθήκες Bluewater Sports Rotating Rod Holder της Exploding Fish σχεδιάστηκαν και δοκιμάστηκαν από Αυστραλιανούς μηχανικούς, ώστε να εκτοξεύσουν την λειτουργικότητα του σκάφους σας και την ευχαρίστηση του ψαρέματος.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Η ανοξείδωτη βάση καλαμιών της σειράς Evolution Classic, υπόκειται σε μια χημική επεξεργασία που ονομάζεται «Παθητικοποίηση». Η Παθητικοποίηση είναι μια διαδικασία επεξεργασίας, ή επικάλυψης ενός προϊόντος από ανοξείδωτο χάλυβα, προκειμένου να μειωθεί η χημική αντιδραστικότητα της επιφάνειάς του και να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αντοχή απέναντι στη διάβρωση. Στον ανοξείδωτο χάλυβα, η παθητικοποίηση σημαίνει την αφαίρεση του ελεύθερου σιδήρου από την επιφάνεια του μετάλλου χρησιμοποιώντας ένα διάλυμα οξέος.
  • Οι βάσεις καλαμιών της Exploding Fish δοκιμάζονται σε 70 kg πίεσης και όλα τα προϊόντα παραγωγής θα υποβληθούν σε εργαστηριακή δοκιμή για να αποκτήσουν ονομαστική κλάση 60 kg / 135 Lbs.
  • Η σειρά Evolution Classic σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με προδιαγραφές, ώστε να μην απαιτείται συντήρηση για περίοδο έως και 5 ετών. Οποιαδήποτε φθαρμένα μέρη μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα αν χρειαστεί.
  • Ο ανοξείδωτος χάλυβας Marine Grade 316 ως υλικό κατασκευής διαθέτει εξαιρετική αντοχή και αποδεδειγμένα παρέχει μακροζωία σε προϊόντα της ναυτιλιακής βιομηχανίας.
  • Η σειρά βάσεων καλαμιών της Exploding Fish ταιριάζει στις περισσότερες αντίστοιχες οπές στην κουπαστή του σκάφους σας και προσαρμόζονται εύκολα, ώστε να καλύπτουν όλες τις υπάρχουσες τρύπες.
  • Προσδίδει στο σκάφος σας μια καθαρή, μοντέρνα και πολυτελή εικόνα, βελτιώνει την συνολική εμφάνιση και την αξία του σκάφους σας.

Διαθέσιμα Μοντέλα:

Μοντέλο Χρώμα Κλίση
E360BW-00-Blk-10 Μαύρο
E360BW-15-Blk-10 Μαύρο 15°
E360BW-30-Blk-8 Μαύρο 30°

7 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας