Xesta Light Jigging Assist Hooks
Xesta Light Jigging Assist Hooks
Xesta Light Jigging Assist Hooks
Xesta Light Jigging Assist Hooks
Xesta Light Jigging Assist Hooks
Xesta Light Jigging Assist Hooks

Xesta Light Jigging Assist Hooks

Xesta
09.0356
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
7,00 €
Με ΦΠΑ

Τα W Assist Hooks της Xesta είναι εξειδικευμένα για χρήση σε μικρού μεγέθους πλάνους, για τις τεχνικές του Light Shore Jigging από την ακτή, Light και Ultra Light Jigging από τη βάρκα, σε μικρού μεγέθους αλλά και Slow πλάνους 20 – 60 γρ.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά W είναι άλλη μία σειρά Assist Hooks από την Ιαπωνική Xesta, εξειδικευμένα για χρήση σε μικρού μεγέθους πλάνους, για τις τεχνικές του Light Shore Jigging από την ακτή, Light και Ultra Light Jigging από τη βάρκα, σε μικρού μεγέθους αλλά και Slow πλάνους 20 – 60 γρ.

Χαρακτηριστικό τους ο λεπτός αλλά ισχυρός κορμός. Τα συγκεκριμένα αγκίστρια ανήκουν στην κατηγορία "Ultra Light Assist Hook". Είναι μικρά, είναι πανίσχυρα και ιδανικά για να αρματώνετε μικρούς πλάνους. Θα καλύψουν τις ανάγκες ψαράδων σε τεχνικές όπως Light Shore Jigging και Light Vertical Jigging.

Η κάθε συσκευασία περιέχει δύο διπλά, συμμετρικά assist Hooks, με εξαιρετικά αιχμηρό Ιαπωνικό αγκίστρι, Assist Line υψηλής αντοχής, ανοξείδωτο Solid Ring (κλειστό κρίκο) και δεμένο με έντονο ροζ χρώματος νήμα, δημιουργώντας έντονο strike point, μειώνοντας τα άστοχα χτυπήματα στους πλάνους.

Το σύνολο των υλικών που χρησιμοποιεί η Xesta για τα Assist Hooks της σειράς W είναι Ιαπωνικής προέλευσης εγγυώμενα την υψηλή απόδοση και λειτουργικότητα.

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει δύο αρματωμένα ζεύγη.

Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Ίσιο
Κυρτό Κεφάλι
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας