Σουπιά Σιλικόνης JLC Xoco Combo

Σουπιά Σιλικόνης JLC Xoco Combo

Jigging A La Carta
06.0183
Διαθέσιμη
20,50 €
Με ΦΠΑ

Η Ισπανική εταιρεία JLC (Jigging A la Carta) ανέπτυξε άλλο ένα πρωτοποριακό τεχνητό σιλικόνης, το Xoco JLC® Combo, το οποίο ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια των μαλακών απομιμήσεων κεφαλόποδων, για το ψάρεμα της Συρτής.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ισπανική εταιρεία JLC (Jigging A la Carta) ανέπτυξε άλλο ένα πρωτοποριακό τεχνητό σιλικόνης, το Xoco JLC® Combo, το οποίο ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια των μαλακών απομιμήσεων κεφαλόποδων, για το ψάρεμα της Συρτής.

Ακολουθώντας την σταθερή φιλοσοφία της εταιρίας, για επίτευξη μέγιστου ρεαλισμού στα τεχνητά της, την ευκολία χειρισμού και της πρόκλησης της προσοχής θηρευτών, η JLC έχει καταφέρει στα JLC Xoco Combo να πετύχει την καλύτερη δυνατή ομοιότητα με μια ζωντανή σουπιά, λόγω της μοναδικής κίνησης που διαθέτει, των εντυπωσιακών χρωμάτων τα οποία διαφοροποιούνται στα μάτια θηρευτών ανάλογα με το βάθος που βρίσκονται, την διαθεσιμότητα ηλιακού φωτός, κ.α. Επιπλέον, η JLC έχει μελετήσει προσεκτικά και κατάφερε να αναπαράγει την φυσική κίνηση της σουπιάς στα πτερύγια και τα πλοκάμια, έτσι ώστε να μην απομακρύνουν επίδοξα αρπακτικά.

Η σουπιά σιλικόνης JLC Xoco Combo διατίθεται σε βάρη 90, 120 και 150 γρ. Η βασική της διαφορά με την Sepia, είναι το μικρότερο μέγεθος και βάρος της, με αποτέλεσμα να είναι κατάλληλη για πιο γρήγορες παρουσιάσεις, όταν τα ψάρια δείχνουν ενεργά και κυνηγούν. Έχει μήκος 15 εκ, ανεξάρτητα από το συνολικό βάρος και διατίθεται σε 4 χρώματα: Φωσφορίζων Ροζ, Φυσικό, Φωτεινό Κόκκινο και Ροζ Στρας.

Η συσκευασία Combo περιλαμβάνει μολυβοκεφαλή η οποία λειτουργεί ως καταβυθιστής, το σώμα της σουπιάς JLC® και το κύριο αγκίστρι. Το jig head είναι ήδη κολλημένο στο σώμα και η Σουπιά Σιλικόνης JLC είναι έτοιμη για ψάρεμα.

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε και έξτρα Assist Hooks.

Καλαμάρια και Σουπιές: Διαβάστε στο Blog του Tsouros Marine, ένα χρήσιμο άρθρο για τη χρήση και το σωστό αρμάτωμα Καλαμαριών και Σουπιών Σιλικόνης.

JLC Xoco Combo Colors

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας