ΣΕΤ DUO Tetra Works Gomoku Starter
ΣΕΤ DUO Tetra Works Gomoku Starter
ΣΕΤ DUO Tetra Works Gomoku Starter
ΣΕΤ DUO Tetra Works Gomoku Starter
ΣΕΤ DUO Tetra Works Gomoku Starter
ΣΕΤ DUO Tetra Works Gomoku Starter
ΣΕΤ DUO Tetra Works Gomoku Starter
ΣΕΤ DUO Tetra Works Gomoku Starter

ΣΕΤ DUO Tetra Works Gomoku Starter

DUO
24.0270
Χωρίς απόθεμα
13,50 €
Με ΦΠΑ

Το σετ DUO Tetra Works Gomoku Starter διατίθεται σε κασετίνα της Meiho με χωρίσματα και περιέχει διαθέτει ένα μείγμα από σιλικονούχα δολώματα και μολυβοκεφαλές Snip Head.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι κατασκευάστριες εταιρίες τεχνητών δολωμάτων της Ιαπωνίας και οι επίσημοι Pro Anglers, έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό την εξειδίκευση των τεχνικών και τεχνητών Ultra-Light Fishing, σε μια προσπάθεια να στοχεύσουν αποτελεσματικά διαφορετικά είδη ψαριών. Αν είστε λάτρης τεχνικών όπως Ajing, Mebaru ή Light Rock Fishing, η DUO ετοίμασε ειδικά ΣΕΤ της σειράς Tetra Works σε κασετίνες, τα οποία περιλαμβάνουν διάφορα τεχνητά, που ειδικεύονται σε Ultra Light τεχνικές ψαρέματος.

Το σετ DUO Tetra Works Gomoku Starter διατίθεται σε κασετίνα της Meiho με χωρίσματα και περιέχει διαθέτει ένα μείγμα από σιλικονούχα δολώματα και μολυβοκεφαλές Snip Head.

Η μολυβοκεφαλή DUO Snip Head δημιουργήθηκε με ένα εντελώς πρωτότυπο αγκίστρι, το οποίο είναι πεπλατυσμένο στη μέση του κορμού. Αυτό εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς, όπως: 1) Η επιφάνειά του προκαλεί αναλαμπές με την κίνηση της σιλικόνης 2) Το επίπεδο/πλατύ τμήμα βοηθά τα σιλικονούχα δολώματα να παραμείνουν στη σωστή θέση πάνω στο αγκίστρι 3) Ο ειδικά σχεδιασμένος, στραμμένος προς τα μέσα, κρίκος και η ανοιχτή γωνία του αρπαδιού βοηθούν τους ψαράδες να τοποθετήσουν με ευκολία το αγκίστρι.

DUO Snip Head Tetra Works

Το DUO Tetra Works Burny είναι μαλακό τεχνητό, με επίπεδο σώμα και διπλή ουρά, η οποία δημιουργεί μια ανεπαίσθητη δόνηση κατά την ανάκτηση. Το Burny είναι ένα εξαιρετικό τεχνητό, πολλαπλών χρήσεων, ειδικά για αλιεύματα που καταπίνουν, αντί να επιτίθενται στη λεία τους. Κατά τη διάρκεια της ανάκτησης, οι διαχωρισμένες ουρές ενώνονται, αλλά ξεχωρίζουν όταν η ανάκτηση διακόπτεται.

Η σιλικόνη Grapper διαθέτει σώμα με τρεις πλευρές, και μακριά ουρά. Θα σας εντυπωσιάσει με τη δράση της μέσα στο νερό και η εξαιρετικά λεπτή ουρά της θα γίνει το τέλειο σνακ για πολλά ψάρια.

Αν βρεθείτε σε συνθήκες όπου τα ψάρια δεν δείχνουν ενδιαφέρον, ή τρομάζουν από δολώματα σιλικόνης, τότε το Gomoku Starter Σετ προσφέρει ευελιξία, καθώς περιέχει και ένα τεχνητό της κατηγορίας Tetra Works και συγκεκριμένα το Tetra Jig στα 5 γρ. Τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης του Tetra Jig στο Σετ DUO Gomoku είναι ότι μπορείτε να φτάσετε πιο μακριά, πιο βαθιά και να εκτελείτε πιο έντονες εντολές με το καλάμι σας, απ' ό,τι σας επιτρέπει η γκάμα των σιλικονούχων δολωμάτων της κασετίνας. Επίσης, εάν οι συνθήκες ανέμου δημιουργούν τούφες στο νήμα σας, τότε το Tetra Jig θα μειώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα καθώς διαθέτει κέντρο βάρους και σας επιτρέψει να ελέγξετε καλύτερα το τεχνητό.

Με το ΣΕΤ DUO Tetra Works Gomoku Starter, μπορείτε να στοχεύσετε σε μεγάλα Κοκάλια.

Σημαντικό: Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν από κασετίνα σε κασετίνα.

Το ΣΕΤ DUO Tetra Works Gomoku περιέχει τα παρακάτω:

Θήκη Τεχνητών Meiho SFC SS Διαστάσεις: 103×73×23 χιλ
Μολυβοκεφαλές Snip Head

L2,0 γρ x 1 τμχ, & L2,5 γρ x 1 τμχ

Σιλικονούχο Τεχνητό DUO Bunny Μήκος: 4,2 εκ, 6 τμχ
Σιλικονούχο Τεχνητό DUO Grapper Μήκος: 3,5 εκ, 4 τμχ
Τεχνητό DUO Tetrajig Μήκος: 3,2 εκ, Βάρος: 3 γρ, 1 τμχ

Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας