Αντιοσμωτικό Εποξειδικό Αστάρι Titan Μ-150

Αντιοσμωτικό Εποξειδικό Αστάρι Titan Μ-150

Titan
61.0002
Διαθέσιμο
41,50 €
Με ΦΠΑ

Ναυτιλιακό Αντιοσμωτικό Εποξειδικό Αστάρι Μ-150 Titan Yate 2 συστατικών, εξαιρετικά παχύρρευστο ώστε να εμποδίζει δραστικά τη δημιουργία όσμωσης, αλλά και να την θεραπεύει στα πρώτα στάδια.

Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ναυτιλιακό Αντιοσμωτικό Εποξειδικό Αστάρι Μ-150 Titan Yate 2 συστατικών, εξαιρετικά παχύρρευστο ώστε να εμποδίζει δραστικά τη δημιουργία όσμωσης, αλλά και να την θεραπεύει στα πρώτα στάδια.

Επιφάνειες Eφαρμογής: Στο σκάφος, στις υποθαλάσσιες ή παραθαλάσσιες επιφάνειες, όταν απαιτείται μεγάλο πάχος ανά στρώμα. Για πολυεστέρα, fiberglass, σίδερο και αλουμίνιο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Φινίρισμα: Ημι-γυαλιστερό
  • Απόχρωση:Ανοιχτό γκρι
  • Απόδοση: 6 τ.μ./λίτρο
  • Χρόνος στεγνώματος: 8ώρες
  • Αραίωση/Καθαρισμός εξοπλισμού: Titan ΥΑΤΕ Diluyente
  • Συσκευασίες: 750ml & 4L

Οδηγίες Χρήσης

  • Εργαλεία Εφαρμογής: Ρολό
  • Τελικό συνιστώμενο πάχος: 150 microns στεγνό στρώμα ,(σίδερο και αλουμίνιο, 450 microns τουλάχιστον)
  • Εφαρμογή: Ανακατέψτε καλά 4 μέρη βάσης με 1 μέρος σκληρυντικού, αφήστε το μισή ώρα πριν τη χρήση.
  • Κάτω από τους 10οC το αστάρι δεν θα πήξει. Το μείγμα πήζει μετά από 6-8 ώρες. Προετοιμάστε μόνο την απαιτούμενη ποσότητα.
  • Εφαρμόζεται σε καθαρές και στεγνές επιφάνειες χωρίς λιπαρές ουσίες.

Γυμνές Επιφάνειες

Gel-Coat: 1) Αφαιρέστε προσεκτικά τις λιπαρές ουσίες με Υate Diluyente 2) Τρίψτε με γυαλόχαρτο (Νο 320) 3) Εφαρμόστε 2 στρώσεις Υate Imprimacion Epoxi Μ-150.

Fiberglass / Πολυεστέρα: 1) Εφαρμόστε 1 στρώση Υate Imprimacion Epoxi Μ-150 αραιωμένο 15% με Υate Diluyente 2) Αφήστε να στεγνώσει 24 ώρες. 3) Στοκάρετε, αν είναι απαραίτητο, με Υate Masilla Epoxi 4) Ολοκληρώστε με 2, ή περισσότερες στρώσεις Υate Imprimacion Epoxi Μ-150.

Σίδερο / Αλουμίνιο: 1) Αφαιρέστε τη σκόνη και εφαρμόστε 1 στρώση Υate Imprimacion Epoxi και 3 στρώσεις Υate Imprimacion Epoxi Μ-150 2) Επαναβάψτε μετά από 24 ώρες. Αν περάσουν πάνω από 3 μέρες, απαιτείται τρίψιμο με γυαλόχαρτο.

Ξύλο: 1) Εφαρμόστε 1 στρώση Υate Imprimacion Epoxi Μ-150 αραιωμένο 10% με Υate Diluyente 2) Αφήστε να στεγνώσει 24 ώρες και ολοκληρώστε με άλλες 1-2 στρώσεις.

Επαναβαφή: Αν η προηγούμενη βαφή είναι σε κακή κατάσταση, αφαιρέστε την τελείως με Τitan Quitapinturas, καθαρίστε με φρέσκο νερό και εφαρμόστε όπως σε γυμνή επιφάνεια.

Κατεβάστε εδώ το Τεχνικό Φυλλάδιο του προϊόντος

3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας