Σύστημα Δεσίματος YGK Sekinotter
Σύστημα Δεσίματος YGK Sekinotter
Σύστημα Δεσίματος YGK Sekinotter
Σύστημα Δεσίματος YGK Sekinotter

Σύστημα Δεσίματος YGK Sekinotter

YGK
22.0145
Διαθέσιμο
14,00 €
Με ΦΠΑ

Το εργαλείο YGK Sekinotter έχει κατασκευαστεί για να δένετε με ασφάλεια και χωρίς απώλειες, πετονιά με νήμα, χωρίς κόμπους και χωρίς να τραυματίζετε την πετονιά, ή το νήμα.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το εργαλείο YGK Sekinotter έχει κατασκευαστεί για να δένετε με ασφάλεια και χωρίς απώλειες, πετονιά με νήμα, χωρίς κόμπους και χωρίς να τραυματίζετε την πετονιά, ή το νήμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το υλικό κατασκευής του διαθέτει επικάλυψη από ρητίνη Πολυοξυμεθυλενίου, η οποία μειώνει σε σημαντικό βαθμό την τριβή μεταξύ του υλικού κατασκευής και του νήματος. Το συγκεκριμένο υλικό χρησιμοποιείται για την κατασκευή εξαρτημάτων αυτοκινήτου και διαθέτει μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Η επιφάνειά του είναι λεία και δεν φθείρει το νήμα, ή την πετονιά.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα χρήσης του εργαλείου της YGK είναι ότι δεν προκαλεί βυρίνες στο νήμα.

Στο διαδύκτιο θα βρείτε πολλά βίντεο που σας δείχνουν τον τρόπο χρήσης. Σιγουρευτείτε ότι το νήμα σας δεν γλυστρά πάνω στη μπομπίνα. Ρυθμίστε την αντίσταση και ξεκινήστε τις περιστροφές.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευαστής: YGK
  • Μοντέλο: Sekinotter
  • Βάρος: 18 γρ
  • Διαστάσεις: 8,5 εκ (Μήκος) x 4,8 εκ (Πλάτος)
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας