Λιπαντικό Στολής Καταδύσεων McNett NeoSlix

Λιπαντικό Στολής Καταδύσεων McNett NeoSlix

McNett
43.0032
Διαθέσιμο
9,60 €
Με ΦΠΑ

Το McNett Neo-Slix είναι ειδικό λιπαντικό για εύκολη, γρήγορη και ασφαλή είσοδο και έξοδο από τη στολή κατάδυσης.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το McNett Neo-Slix είναι ειδικό λιπαντικό για εύκολη, γρήγορη και ασφαλή είσοδο και έξοδο από τη στολή κατάδυσης. Προστατεύει από τους δερματικούς ερεθισμούς στα σημεία τριβής. Υποαλλεργικό, άοσμο και περιβαλλοντικά ασφαλές.

Το McNett Neo-Slix βοηθά στην αποφυγή των δυσάρεστων δερματικών εξανθημάτων που προκαλούνται από τις περιοχές τριβής των στολών και όταν χρησιμοποιείται σε τακτική βάση, παρατείνει τη ζωή της στολής μειώνοντας την πίεση σε ορισμένες περιοχές όπως φερμουάρ, κορδόνια έλξης κλπ.

Οδηγίες χρήσης

Ανακινήστε τη φιάλη και στη συνέχεια ψεκάστε ομοιόμορφα πάνω στις εσωτερικές επιφάνειες της στολής, αλλά ειδικά σε σημεία πίεσης ή περιοχές που ενδέχεται να προκαλέσουν φθορά ή δυσφορία στο δέρμα. Για καλύτερα αποτελέσματα, ψεκάστε απευθείας στο δέρμα, αλλά μην ψεκάστε στο πρόσωπο και αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Για γρήγορη αφαίρεση βρεγμένης στολής, ψεκάστε απευθείας επάνω στους βραχίονες, τους αστραγάλους και τα πόδια μετά την έξοδο από το νερό.

Συσκευασία: 250ml

3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας