ΣΕΤ Ψαροβελόνας Salvimar

ΣΕΤ Ψαροβελόνας Salvimar

Salvimar
43.0041
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
16,00 €
Με ΦΠΑ

Σετ ψαροβελόνας της εταιρίας Salvimar, με θήκη για την ζώνη μας, γρήγορης αποσύνδεσης και επανατοποθέτησης.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Σετ ψαροβελόνας, με θήκη για την ζώνη μας, γρήγορης αποσύνδεσης και επανατοποθέτησης. Το σετ της εταιρίας Salvimar συμπληρώνει τον εξοπλισμό μας και αποτελεί ένα προσεκτικά μελετημένο, εύχρηστο και απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε υποβρύχιο αλιέα.

Η θήκη Salvimar τοποθετείται στην ζώνη, είτε μόνη της, είτε πάνω στο βαρύδι, ώστε να μην μας ενοχλεί όταν λυγίζουμε τα πόδια μας κατά τη διάρκεια της βουτιάς.

Η ψαροβελόνα φέρει ανάγλυφο τμήμα στο πίσω μέρος για καλύτερη πρόσφυση στα δάχτυλα και για γρήγορη αφαίρεση από την θήκη της.

Μας προσδίδει εύκολο μπλοκάρισμα του μήκους της πετονιάς με αποτέλεσμα να κρατάει τα ψάρια κοντά στη ζώνη μας, δίχως να μας ενοχλούν κατά την διάρκεια του ψαρέματος, ενώ επιπρόσθετα δεν τρομάζουν τα υπόλοιπα ψάρια γύρω μας από την αιώρησή τους.

Περιέχονται σύνδεσμοι και πετονιά για το δέσιμο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος Βελόνας: 13 εκ
  • Μήκος Πετονιάς: 140εκ
  • Κωδικός: AE078
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας