Βιοδιασπώμενα Σιλικονούχα EcoGear Rock Claw
Βιοδιασπώμενα Σιλικονούχα EcoGear Rock Claw
Βιοδιασπώμενα Σιλικονούχα EcoGear Rock Claw
Βιοδιασπώμενα Σιλικονούχα EcoGear Rock Claw
Βιοδιασπώμενα Σιλικονούχα EcoGear Rock Claw
Βιοδιασπώμενα Σιλικονούχα EcoGear Rock Claw

Βιοδιασπώμενα Σιλικονούχα EcoGear Rock Claw

Ecogear
06.0227
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
13,00 €
Με ΦΠΑ

Το Rock Claw 2.5’’ της σειράς Jukusei είναι μια απομίμηση καραβίδας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, όπως Texas Rig, Carolina Rig, Jika Rig, Cheburashka Rig, με μολυβοκεφαλή, κ.α. στοχεύοντας στο Λαυράκι και γενικότερα σε αλιεύματα  που τρέφονται με καρκινοειδή.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H EcoGear, μια εκ των πρωτοπόρων στην ανάπτυξη φόρμουλας και παραγωγής βιοδιασπώμενων τεχνητών δολωμάτων, διαθέτει μεγάλη γκάμα για ακόμη περισσότερες τεχνικές και προσεγγίσεις των αγαπημένων μας αλιευμάτων.

Το Rock Claw 2.5’’ της σειράς Jukusei είναι μια απομίμηση καραβίδας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, όπως Texas Rig, Carolina Rig, Jika Rig, Cheburashka Rig, με μολυβοκεφαλή, κ.α. στοχεύοντας στο Λαυράκι και γενικότερα σε αλιεύματα  που τρέφονται με καρκινοειδή. Με την ελαχιστοποίηση του πάχους του σώματός τους, η EcoGear στόχευσε με τα βιοδιασπώμενα Rock Claw 2.5’’ αφενός στην ομαλότερη πτώση του κατά την βύθιση κι αφετέρου στην αύξηση της ικανότητας και κατ’ επέκταση του ρυθμού αγκίστρωσης (Hooking ability, Hooking ratio).

Χάρη στην χρήση της φόρμουλας με αρώματα και γεύσεις που χρησιμοποιεί, η EcoGear, υπόσχεται να προκαλέσει διατροφική φρενίτιδα στα ψάρια της γύρω περιοχής.

Το καραβιδάκι EcoGear Rock Claw είναι φιλικό προς το περιβάλλον και από τα ψάρια λόγω της σύστασής του.

Διαθέσιμα τόσο σε φυσικούς, όσο και σε έντονους χρωματισμούς, αλλά και Glow (J05).

Κωδικός Χρώμα Μήκος Τμχ ανά Συσκευασία Εικόνα
14823 J01 6,2 εκ 7
14824 J02 6,2 εκ 7
14826 J04 6,2 εκ 7
16296 J05 6,2 εκ 7
Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας