Kendozo Assist PE Line
Kendozo Assist PE Line
Kendozo Assist PE Line
Kendozo Assist PE Line
Kendozo Assist PE Line
Kendozo Assist PE Line

Kendozo Assist PE Line

Kendozo
22.0188
Διαθέσιμο
5,40 €
Με ΦΠΑ

Το Assist Line της Kendozo παρουσιάζει υψηλή αντοχή στην φθορά από τριβή, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύει από τα κοφτερά δόντια των μεγάλων αρπακτικών.

Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Νήμα για την κατασκευή Assist Hooks από την Kendozo.

Το Kendozo Assist PE Line είναι υψηλής αντοχής, συμπαγούς πυρήνα νήμα, για την κατασκευή assist hooks, κατασκευασμένο 100% από ίνες PE (πολυαιθυλένιο) και συγκεκριμένα από 100% High Molecular Weight Polyethylene (πολυαιθυλένιο υψηλού μοριακού βάρους). Το Assist Line της Kendozo παρουσιάζει υψηλή αντοχή στην φθορά από τριβή, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύει από τα κοφτερά δόντια των μεγάλων αρπακτικών.

Το νήμα της Kendozo έχει υποστεί ειδική κατεργασία ώστε να μην έχει μνήμη και να μην επηρεάζεται από την επαφή και την χρήση του στο νερό.

Διαβάστε στο Blog του Tsouros Marine, ένα χρήσιμο άρθρο για την σωστή επιλογή Assist Line και το αρμάτωμα των Assist Hooks.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένο 100% από ίνες Πολυαιθυλενίου υψηλού μοριακού βάρους
  • Αυξημένη αντοχή στην φθορά από τριβή
  • Αυξημένη αντοχή σε τάση
Κωδικός Αντοχή Μήκος
KDZ-PE60 27 κιλά / 60 lbs 4 μ
KDZ-PE100 45 κιλά / 100 lbs 4 μ
KDZ-PE200 90 κιλά / 200 lbs 4 μ
8 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας