Μηχανισμός Quantum Smoke Inshore Baitcasting
Μηχανισμός Quantum Smoke Inshore Baitcasting
  • Προσφορά!
  • -25%
Μηχανισμός Quantum Smoke Inshore Baitcasting
Μηχανισμός Quantum Smoke Inshore Baitcasting

Μηχανισμός Quantum Smoke Inshore Baitcasting

Quantum
02.0029
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
127,50 € 170,00 € -25%
Με ΦΠΑ

Όλα πάνω στον νέο μηχανισμό Smoke Inshore Baitcaster της Quantum "φωνάζουν" εξαιρετική ποιότητα και φινέτσα.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Όλα πάνω στον νέο μηχανισμό Smoke Inshore Baitcaster της Quantum "φωνάζουν" εξαιρετική ποιότητα και φινέτσα. Δύναμη, αντοχή και υψηλή αισθητική είναι χαρακτηριστικά που απαιτούν οι χρήστες από κάθε μηχανισμό και τα παρέχει σε μέγιστο βαθμό ο Smoke Inshore Baitcasting. Για μηχανισμό αυτού του μεγέθους, τόσο η τιμή όσο και η ποιότητα είναι ασύγκριτες.

Ο μηχανισμός Quantum Smoke Inshore Baitcaster βασίζεται σε ενιαίο σκελετό και πλαίσιο, κατασκευασμένα από στιβαρό κράμα αλουμινίου. Διαθέτει επίσης επεξεργασία SaltGuard για έξτρα προστασία κατά της διάβρωσης, με αποτέλεσμα ο χρόνος ζωής του να επιμηκύνεται σημαντικά. Και η μπομπίνα των Smoke Inshore είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, με αποτέλεσμα να αντέχει στις δύσκολες μάχες με μαχητικά θηράματα.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Quantum Smoke Inshore Baitcaster είναι το χαμηλό του βάρος. Με τη πρώτη ματιά, δύσκολα πιστεύουμε ότι ένας μηχανισμός τόσο ισχυρός θα μπορούσε να είναι και τόσο ελαφρύς, όσο ο νέος Smoke Inshore. Αλλά εκεί ακριβώς είναι που η Quantum τον έκανε να ξεχωρίζει δίνοντας στους ψαράδες εκτός από αυτοπεποίθηση, δύναμη, ανθεκτικότητα και ταχύτητα, σε ένα εξαιρετικά ελαφρύ και φθηνό πακέτο.

Ο μηχανισμός Quantum Smoke Inshore Baitcaster παρέχει όμως πολύ περισσότερα από δύναμη και ταχύτητα. Οι μηχανισμοί αυτοί έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνουν στους χρήστες μια όμορφη ψαρευτική εμπειρία, κάτι το οποία θα ήταν δύσκολο, αν ο μηχανισμός αυτός δεν ήταν εύκολος στη χρήση. Ο Smoke Inshore είναι εξοπλισμένος με μανιβέλα αλουμινίου που εφαρμόζει τέλεια στην παλάμη και δίνει εξαιρετική αίσθηση χειρισμού. Ακόμα, το υλικό EVA ενισχύει το κράτημα, ακόμα και με βρεγμένα χέρια και δίνει στο χρήστη πλήρη έλεγχο του μηχανισμού σε κάθε περίπτωση.

Το σύστημα φρένων ACS αποτελεί μεγάλη καινοτομία στους μηχανισμούς Quantum. Σας επιτρέπει να κάνετε μικρορυθμίσεις, χαρακτηριστικό που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στη μάχη με μεγάλα θηράματα καθώς σας παρέχει μεγάλη ευελιξία.

Τα 6 υβριδικά ρουλεμάν είναι πανίσχυρα και διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του μηχανισμού και τις μέγιστες επιδόσεις, ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες χρήσης. Προσθέστε στην εξίσωση τα κεραμικά φρένα και τη λειτουργία αντεπιστροφής και έχετε στα χέρια σας έναν μηχανισμό baitcasting που πραγματικά αξίζει.

H τεχνολογία Quantum Hot Sauce είναι πίσω από τη λίπανση του μηχανισμού, και είναι υπεύθυνη για την εξαιρετική λειτουργία του Smoke Inshore. Η τεχνολογία αυτή είναι αρκετά διάσημη ανάμεσα στους ψαράδες, ενισχύοντας έτσι την αποδοτικότητα και την διάρκεια ζωής του μηχανισμού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατάλληλοι για νήμα και πετονιά
  • Πολύ ελαφρύ σώμα αλουμινίου
  • Ανοξείδωτο MegaDragTM σύστημα φρένων
  • Ισχυρά γρανάζια Quantum PT
  • Ελαφριά μπομπίνα MaxCast
  • Προστασία Salt Guard 2.0
  • Συνεχής λειτουργία αντεπιστροφής
  • Σύστημα ACS για ομαλή έξοδο της μεσινέζας από τον κατανεμητή.
  • Μοντέλο για αριστερόχειρες.
  • Λαβή από υλικό EVA
Κωδικός Μοντέλο Χωρητικότητα Λόγος Μεταβολής Ανάκτηση Ρουλεμάν Δύναμη Φρένων Βάρος
0526 101 LH SL101HPTSA 0,33 χιλ / 115 μ 7,3:1 79 εκ 7 5,2  κ. / 11,4 lbs 190 γρ
Φορά Μηχανισμού
Αριστερόχειρες
Φρένα
Αστεροειδές
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας