Καλαμαριέρα Duel Patapata Q Slow
Καλαμαριέρα Yo-Zuri Patapata Q Slow
Καλαμαριέρα Duel Patapata Q Slow
Καλαμαριέρα Duel Patapata Q Slow
  • Προσφορά!
  • -15%
Καλαμαριέρα Duel Patapata Q Slow
Καλαμαριέρα Yo-Zuri Patapata Q Slow
Καλαμαριέρα Duel Patapata Q Slow
Καλαμαριέρα Duel Patapata Q Slow

Καλαμαριέρα Yo-Zuri Patapata Q Slow

Yo-Zuri
03.0212
Διαθέσιμο
12,33 € 14,50 € -15%
Με ΦΠΑ

...και εγένετο η τεχνική Slow Eging από την Yo-Zuri, με την καλαμαριέρα Patapata Slow.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μια καλαμαριέρα αργής βύθισης παρουσιάστηκε στην αγορά από την Yo-Zuri με την ονομασία Patapata Q Slow.

Η διαφορά - και το μυστικό - της Yo-Zuri Patapata είναι ο αργός βαθμός βύθισης μετά από κάθε χτύπημα του καλαμιού, με αποτέλεσμα να δείχνει πιο φυσική και να δίνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την ευκαιρία στα καλαμάρια να εκδηλώσουν επίθεση.

Η κίνηση της Patapata είναι πιο νωχελική, πιο ήπια και ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες εμπλοκής στο βυθό. Με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά οι καλαμαριέρες Yo-Zuri Patapata Slow εδραίωσε μια νέα τεχνική, την Slow Eging. Η μεγάλη παύση που λαμβάνει χώρα μεταξύ ενός χτυπήματος του καλαμιού σας και της στιγμής που η καλαμαριέρα αρχίζει να βυθίζεται ξανά, ονομάστηκε από την Yo-Zuri "η Παύση της Γοητείας" καθώς η πρόθεσή της είναι ξεκάθαρα να γοητεύσει τα καλαμάρια γύρω της.

Ο ρυθμός βύθισης είναι πιο αργός από άλλες καλαμαριέρες με εξωτερικό βαρύδι, καθώς απαιτούνται 5,5 δευτερόλεπτα για να καλύψει απόσταση ενός μέτρου.

Duel Patapata Q Slow

Οι Patapata Q Slow διαθέτουν το σώμα Yo-Zuri Ultra Shape, το οποίο ελαχιστοποιεί την αντίσταση του νερού και μειώνει την επιβάρυνση στο χέρι σας, με κάθε βολή και ανάκτηση. Με αυτό το μοντέλο μπορείτε να ψαρεύετε καλαμάρια από την ακτή ξεκούραστα, για πολλές ώρες.

Οι συγκεκριμένες καλαμαριέρες A1721 Patapata Q Slow διατίθενται μόνο σε μέγεθος 3,5 με βάρος 18 γρ.

Duel Patapata Q Slow

Ένα πρόσθετο βάρος έχει τοποθετηθεί εξωτερικά των αγκιστριών, το οποίο επιφέρει ισορροπία στην καλαμαριέρα. Βελτιώνει την κίνηση darting, αυξάνει την απόσταση της βολής και βοηθά την καλαμαριέρα να πετύχει την ιδανική γωνία βύθισης.

Duel Patapata Q Slow

Ένας "προφυλακτήρας" περικλείει το εξωτερικό βαρύδι, για να το προστατεύει από χτυπήματα, φθορά, εμπλοκές στο βυθό, ενώ παράλληλα σας βοηθά να νιώσετε τη μορφολογία του βυθού και αυξάνει την ευαισθησία του τεχνητού.

Duel Patapata Q Slow

Το κάτω μέρος του βαρυδιού έχει γίνει πιο επίπεδο. Αυτό βοηθά στη μείωση της αντίστασης του ανέμου κατά τη διάρκεια της βολής και επιτρέπει στην Patapata Q Slow να επιστρέφει σε οριζόντια θέση μετά την επαφή της με το νερό. Η επίπεδη αιχμή του βαρυδιού κάνει τη βολή πιο σταθερή  και επιτρέπει στην καλαμαριέρα να κερδίσει μερικά μέτρα απόστασης.

Duel Patapata Q Slow

Ένα απόλυτα φυσικό, μεγάλο σε μέγεθος, κίτρινο μάτι έχει τοποθετηθεί στην καλαμαριέρα, από τα πιο προηγμένα κατασκευαστικά της αγοράς.

Duel Patapata Q Slow

Οι καλαμαριέρες Yo-Zuri Patapata Q Slow διασφαλίζουν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας καθώς τα αγκίστρια είναι μακριά, με μεγάλη ρίζα στην ουρά της καλαμαριέρας.

Άλλη μία πατέντα της Yo-Zuri στην Patapata είναι το μεγάλο, πλευρικό φτερό  (Wide Fin®) το οποίο συμβάλει στη φυσική εικόνα της καλαμαριέρας.

Duel Patapata Q Slow

Μέγεθος Βάρος Ταχύτητα Βύθισης Χρώματα
3,5 18 γρ 5,5 '' / μ BLBI / COG / CSB / GOG

Duel Patapata Q Slow

Μέγεθος Καλαμαριέρας
00010.3,5
Βάρος Καλαμαριέρας
00007.16,1 - 20 γρ
8 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας